Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin’de yeni yatırım hamlesi nasıl olmalı?

– DIŞ HABERLER SERVİSİ

Geçtiğimiz yıl bu dönemlerde, Bitcoin’de boğa piyasası beklentileri yükseldi. Kış aylarında tekrarlanacak bir korona virüs dalgasına yönelik korkular, ABD’nin yeni seçilecek başkanının teşvik miktarının ne olacağına yönelik belirsizlikle birleşti. Nasdaq endeksi bir düzeltme yaşıyorken, tahvil getirileri yükselişe geçti. Ancak Bitcoin yükselişine devam etti. TD Ameritrade’den Oliver Renick Bitcoin’i şu ifadelerle tanımlıyor: Finansal sistemde bozulmalar görüldüğünde, insanlar yüksek riskli Bitcoin’e güvenlik amacıyla yöneliyor.

Bu ihtimalin ortaya çıkması genellikle oldukça düşük olsa da zaman zaman karşımıza çıkabiliyor. Son dönemlerde geçici enflasyon tartışılıyor ve Bitcoin’de yükseliş başladı. Geçtiğimiz yıl ekim ayında durum çok daha tuhaftı. Korona virüs aşıları henüz kesinleşmemişti ve korona virüs yeniden hız kazanıyordu. Borsalarda ‘evde kal’ teknoloji hisseleri de eylül ayında çılgınca yükseldikten sonra düşüşteydi. Gelecek oldukça belirsizdi.

Bu durum ise geçtiğimiz yıl görülen tarihi yükselişi çağrıştıran nadir bir ters korelasyon oldu. Geçtiğimiz yıl ekim ayında Renick, Bitcoin’in bir önceki zirvesini aşmasını beklemenin ve daha sonra pozisyon almanın daha iyi bir seçenek olduğunu savunuyordu. Bitcoin’de zirve aşıldıktan sonra görülen ralliler devasa oluyor, bu nedenle de önceden alım yapmak büyük getiriler sağlamıyor. Renick aynı yaklaşımın bu yıl çok daha faydalı olduğunu düşünüyor.

 Bitcoin yatırım fonuna düzenleyicilerden onay çıkması da bu noktada bir sürpriz gelişme oldu. Ancak bu durum yine de denklemi değiştirmiyor. Bitcoin yeni bir ralliye hazır görünüyor.

 

 

İlgini Çekebilir  Optimism Coin Nedir? Nereden Alınır? OP Coin Airdrop Nasıl Alınır? Optimism Yorum 2024 Coin Grafik

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com