Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Shiba Coin nedir? Shiba Coin ne kadar yükseldi? Canlı Shiba Coin değeri! Shiba Coin ne kadar? Shiba Coin yükseliyor mu?

Shiba Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Shiba Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Shiba Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Shiba Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Shiba Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Shiba Coin Yorum 2024

Shiba Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Shiba Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para piyasası son günlerde hareketli günler geçiriyor. Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Cardano ve Tether gibi kripta para piyasasının değerli coinlerinin ardından özellikle son günlerde gündeme gelen Shiba Coin nedir? Shiba Coin ne kadar? Shiba Coin yükseliyor mu? Shiba Coin ne kadar yükseldi? soruları kripto para piyasası ile ilgilenen vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki, Shiba Coin nedir? Shiba Coin ne kadar? Shiba Coin yükseliyor mu? Shiba Coin ne kadar yükseldi? detaylar haberimizde…

SHİBA COİN NEDİR?

Shiba Inu (kodu: SHIB), aynı zamanda Shiba Token olarak da bilinir, Ağustos 2020’de “Ryoshi” olarak bilinen anonim bir kişi tarafından oluşturulan merkezi olmayan bir kripto para birimidir. “DOGE Killer”, olarak adlandırılan krito para, Dogecoin’den sonra piyasaya sürülmüştür ve Mayıs 2021 itibarıyla 6 milyar doların üzerinde piyasa değerine sahiptir. Fiyatı oldukça düşüktür, bu sayede kullanıcıların “milyarlarca hatta trilyonlarca tane satın almasına” olanak tanımaktadır, şu anda yaklaşık 400 trilyon Shiba Token dolaşımdadır.

İlgini Çekebilir  Bitcoin için adil fiyat kaç olmalı?

İsmi, logosunda bulunan köpek türü Shiba Inu’dan gelmektedir ve Dogecoin’den esinlenerek geliştirilmiştir ancak Dogecoin’den daha başarılı olma hedefi doğrultusunda DOGE Killer (Doge Katili) sloganıyla yoluna devam etmiştir.

Shiba Inu, Ağustos 2020’de “Ryoshi” olarak bilinen anonim bir kurucu tarafından başka bir kripto para birimi olan Dogecoin’den esinlenmiş olarak oluşturulmuştur. O zamanki token fiyatı, 20 Nisan 2021’de 0,000002 ABD Dolarına ulaşana kadar önemsizdi. 9 Mayıs 2021’de, fiyat 0,000009 ABD dolarının üzerine çıkarak 10 Mayıs 2021’de 0,0000388 ABD dolarında zirve yaptı. Şu anda kripto para piyasasında 14. en yüksek piyasa değeri olan CoinMarketCap’e göre 13 milyarın üzerinde bir piyasa değerine sahipti. 2021 yılı başlarında Vitalik Buterin, kurucusunun Sandeep Nailwal olduğu Hindistan COVID-Crypto Relief Fund’a 50 trilyondan fazla Shiba Jetonu bağışladı. Nailwal, Hindistan’ın Dış Katkı Düzenleme Yasası’na uymak için, fonun tokenleri kademeli olarak dolara ve ardından rupiye çevirdiğini ve şu ana kadar yaklaşık %80’inin tamamlandığını söyledi. 13 Mayıs 2021’e kadar fiyat %40 düşüşle 0.000018 $ ‘a düştü. Hindistan yardım fonunda hala gönderilen $shib jetonlarının %20’si beklemekte. (Ağustos, 2021, $0,0000085)

Shiba Token; Kucoin, CoinBene, Probit Global, CoinDCX, WazirX, Binance, Crypto.com, Huobi, gate.io ve OKEx borsalarında listelenmektedir. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

SHİBA COİN NE KADAR?

Shiba Coin anlık olarak $ 0,00002253 değeri seviyelerindedir. (09.50)

İlgini Çekebilir  Borsada yükselişin sürmesi bekleniyor

SHİBA COİN YÜKSELİYOR MU? SHİBA COİN NE KADAR YÜKSELDİ?

Shiba Coin son 7 günde +215,77% değer kazanmıştır.

Shiba Coin’in değerini aşağıdaki grafikten inceleyebilirsiniz.

Shiba Coin nedir? Shiba Coin ne kadar? Shiba Coin yükseliyor mu? Shiba Coin ne kadar yükseldi? Canlı Shiba Coin değeri!Görsel: investing.com


Shiba Coin Analiz

Shiba Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Shiba Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Shiba Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Shiba Coin Yorum

Shiba Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Shiba Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Shiba Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Shiba Coin Uzman Yorumları

Shiba Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Shiba Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Shiba Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Shiba Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Shiba Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Shiba Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Shiba Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Shiba Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Shiba Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com