Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

BitcoinAltcoin

Metaverse Arsa Alma Gerçek Oluyor – Bloktopia Arsa Satışlarına Başlıyor

Metaverse Arsa Alma Bloktopia ile Gerçek Oluyor. Bloktopia bir metaverse evreni, içinde arsalar ve reklam panoları yer alıyor, bu arsa ve panolar Blocktopia’nın kendi tokenı olan “Blok” ile alınabilecek şekilde satışa çıkıcak. Metaverse Arsa Alma uzun zamandır konuşulan bir ütopya olarak görülse de yakın zamanda gerçekleşecek gibi görünüyor. Bu arsaların sahipleri arazileri şekillendirip özelleştirebilecekler , reklam dışında ne için kullanılabileceği sahiplerinin karar vereceği şekilde belirlenmiş, elbet de bazı kurallar çerçevesinde ve arazileri kiralama ana fikrine uygun olarak Metaverse Evreni mantığında hayal gücünüze kalmış olacak.

Metaverse Nedir? Metaverse Evreni Nerede?

Metaverse hangi açıdan baktığına bağlı olarak birden fazla anlamı olan yeni bir kavram. Bu yüzden kesin bir tanım yapmak kolay değil. Ancak genel olarak, internetin bir sonraki aşaması olarak anlatıyor.

Peki bu internetin yeni hali neye benzeyecek, gerçekleştirmeye ne kadar yakınız? Mevcut web dünyası büyük ölçüde metin, resim ve videoya dayalı olsa da, internetin bir sonraki aşaması meta veri deposu, yani Metaverse ün sanal bir evrende birbirine bağlanan 3 Boyutlu sanal alanlara dayalı olması tasarlanıyor. Başka bir deyişle, meta veri tabanında etkileşim kurmak, günümüzün internetini kullanmaktan çok daha gerçek ve hızlı hissettirecek. Bunlar gerçek olduğuna Metaverse Arsa Alma doğal bir işleyiş olacak.

Bloktopia Nedir? BLOK Token Nedir?

Bloktopia Metaverse, Blok token sahipleri tarafından Satın Alınabilen ve Yönetilebilen Emlak Bloklarından oluşacaktır. Bloktopia yerel jetonu $BLOK’tur ve sahipleri Bloktopyalılar olarak bilinecektir. Bloktopya, 21 milyon Bitcoin e atıfta bulunmak için 21 seviyeden oluşan bir Gökdelen olarak tasarlanmıştır. Bir merkez olarak hareket edecek ve tüm kripto deneyimi seviyelerini memnuniyetle karşılayacaktır. Kullanıcılar ilk kez kripto bilgilerine ve sürükleyici içeriğe tek bir yerden erişebilecektir. Bloktopia’nın geniş kullanıcı tabanı, bir NFT mekanizması aracılığıyla Metaverse Arsa Alma  mantığında gelir yaratmada paylaşma fırsatı sağlayan reklam ve sponsorluk yoluyla para kazanmaya izin verecektir.

BLOK Tokeninin ilk arzı seedify üzerinden yapıldı ve büyük getiri oluşturdu. Dünya promiyeri KuCoin Borsasında yapıldı. Ayrıca BLOK QuickSwap merkeziyetsiz borsasında bulunuyor. KuCoin Borsasında 6 ekim 2021 TSİ 15:00’da listelendi. 0,0025 dolar fiyat ile başlayan listelenmeden sonra BLOK %1000 den fazla artış sağlayarak 0,029 ATH yaptı.

Bu linkten KuCoin Borsasına Üye olarak BLOK Tokeni satın alabilirsiniz.

BLOK Token bu artıştan sonra bir düzeltme yaşayabilir. Uzun vadeli bir yatırım olarak değerlendirmek için oldukça uygun görünüyor.

Bloktopia Arsa Satışları Başlıyor

Blocktopia Arsa Satışı yakın zamanda başlayacak. Metavörs evreni için ilkler arasında yer alacak olan bu satışlar merakla bekleniyor. Yapılan duyuru için fiyatları da açıklanan arazilerin tek sahibi olabileceği gibi, kişiler araziye ortak da olabilir. Bu arazilerde şu şekilde bir yönetim modellemesi söz konusu olucak:


Reblock NFT sahipleri (arazi sahipleri) arazi ile ilgili alınacak kararlar için yönetim konseyi oluşturacak ve her bir Reblock NFT , Merkezi Olmayan Otonom Organizasyonlar(DAO) tarafından
1 oy hakkı sayılacak. DAO ya sunulan tekliflerde karar oy çoğunluğu ile verilecek.

İlgini Çekebilir  Bitcoin (BTC) kaç dolar? 17 Ağustos 2024 Bitcoin (BTC) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Arazi fiyatlarını buradan görebilirsiniz : https://www.bloktopia.com/nft-pricing-map/

Bloktopia Staking Nedir? Bloktopia Staking Nerede?

Bloktopia ayrıca resmi sitesinde Staking imkanı da sağlıyor. Stake edilen blok tokenları Reblok Adblok almak için kullanamazsınız. Stake edilen blokları programınızdaki süre bitene kadar geri alamazsınız. Bloktopya kazanmak isteyenler için farklı ve yeni bir altternatif olarak düşünülmelidir.

İlk tur kısa, orta ve uzun vade olmak üzere 3 gruptan oluşmaktadır. Yıllık yüzde getirisi %20-%60 arasında dır. Ayrı ayrı her grubun maximum token stake limiti olucak. Toplam stake edilebilcek Bloktoken sayısı 530,303,029 $BLOK ‘dur.

Staking için : https://www.bloktopia.com/staking

Staking için rehber : https://medium.com/@bloktopia/bloktopia-staking-pools-to-open-today-with-1-5m-usd-to-give-away-e2d6066f0fed

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Metaverse hangi açıdan baktığına bağlı olarak birden fazla anlamı olan yeni bir kavram.

Metaverse ün sanal bir evrende birbirine bağlanan 3 Boyutlu sanal alanlara dayalı olması tasarlanıyor.

Bloktopia Metaverse, Blok token sahipleri tarafından Satın Alınabilen ve Yönetilebilen Emlak Bloklarından oluşacaktır.

Bloktopia yerel jetonu $BLOK'tur ve sahipleri Bloktopyalılar olarak bilinecektir.

Bloktopia ayrıca resmi sitesinde Staking imkanı da sağlıyor.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com