Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

‘Şaka’ coinlerin yükselişi yayılacak mı?

İnternet şakası (meme) kripto para birimleri, bu yılki boğa koşusunun en erken çıkış yapan isimleri arasındaydı. Elon Musk ve Mark Cuban gibi ünlü isimler, Dogecoin (DOGE) fiyatının yükselmesine yardımcı oldu. DOGE para biriminin başarısı, diğer köpek temalı “meme” para birimlerinin ortaya çıkmasını sağladı.

Bitcoin’in son patlaması ve protokole özel duyurularının yanı sıra, Elon Musk’ın bir Shiba Inu yavrusu görseli paylaşmasından sonra “meme” paralarında ralli başlamış gibi görünüyor.

Shiba Inu ekosistemini genişletiyor

CoinGecko’ya göre, en iyi 5 “meme” parasından biri olan Shiba Inu (SHIB), 4 Ekim’de 0,00000700 doların altında olan fiyatını yüzde 400 artırarak, 6 Ekim’de 0,0003529 dolarla ayın en yüksek seviyesine çıkarak geçen haftanın en iyi performansını elde etti.

SHIB’nin fiyatındaki artış, tokenin arkasındaki ekosistemin, Uniswap’tan daha düşük alım satım ücretleri sunduğunu iddia eden ShibaSwap borsasını ve token sahiplerinin likidite veya stake sağlayarak kazanç elde etmeleri için birden fazla yolu içerecek şekilde genişlemesiyle ortaya çıktı.

Shiba Inu topluluğu da protokolün Shiboshi NFT’sinin yaklaşmakta olmasından dolayı özel bir ilgi gösteriyor.

SHIB en büyük yüzde kazancı elde etmiş olabilir, ancak DOGE, en geniş erişime ve 33,26 milyar dolarlık piyasa değeriyle en iyi köpek temalı kripto para olmaya devam ediyor.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com