Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin’de can sıkan ralli beklentisi!

BTC/USD paritesi, 55 bin doları desteğe dönüştürmede başarısız olduktan sonra 54 bin dolar civarına geriledi.

Bitcoin, önceki gün görülen büyük alım baskısıyla birlikte 55.700 dolara kadar yükselmişti.

Fonlama oranlarının pozitife dönmesi, piyasanın yükselişin sürmesini beklediği ve piyasada ağırlıklı olarak uzun pozisyonların olduğu anlamına geliyor. Böylesi bir durumda olası bir düzeltmede gerçekleşecek likidasyonlar, düzeltmeyi daha da derinleştirebilir.

Yatırımcıların arasındaki duygu durumunu Kripto Korku & Hırs Endeksi de yansıtıyor. Endeks, perşembe günü itibarıyla “aşırı hırs” bölgesinde yer alan 76/100 puana ulaştı.

Yatırımcı ve analist Rekt Capital şöyle uyardı: 

Kâr alımına hazırlık

Rekor seviyesinden 10 bin dolar aşağıda seyreden Bitcoin, yeniden fiyat keşfine başlamadn önce 58 bin dolar ve 60 bin dolarda dirençle karşılaşabilir.

Analistlerin tahminlerine göre Bitcoin, ekim ayını rekor seviyenin hemen altında kapatabilir. En büyük kripto para, kasım ayında daha düşük seviyelere geriledikten sonra nihayet ekim ayında asıl ralliye başlayabilir.

Diğer yandan deneyimli piyasa katılımcılar, bu hafta için çoktan çıkış stratejisi tavsiye etmeye başladı. Bu isimlerden biri de, popüler Bollinger Bantları göstergesinin yaratıcısı John Bollinger.

Bollinger bantları, bir varlığın yukarı ve aşağı yöndeki dalgalanmasını izler. Gösterge, mevcut durumda sakin koşulların süreceğine işaret ediyor. Bantların daralması halinde ise dalgalanma artıyor.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com