Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

‘Bitcoin için 50 bin dolar destek olmak üzere’

Bloomberg Kıdemli Emtia Stratejisti Mike McGlone, boğa piyasasının bir sonraki ayağında psikolojik öneme sahip direnç seviyesinin desteğe dönüştürülmesiyle birlikte, Bitcoin’in (BTC) 50 bin doların üzerine yükselişinin dördüncü çeyrekte de süreceğini düşünüyor.

McGlone, salı günü Bloomberg Galaxy Kripto Endeksi’nin dijital varlıkların yılın geri kalanında nasıl ilerleyebileceğine dair bakış açısı sunan Ekim 2021 baskısını paylaştı. Raporda McGlone, Bitcoin’in mayıs ayından beri geçemediği 50 bin dolar direnç seviyesini desteğe dönüştürmek üzere olduğunu söyledi.

Stratejist, “Bitcoin için mayıs ayından beri direnç noktası olan 50 bin dolar, dördüncü çeyrekte desteğe dönüşecek gibi gözüküyor” diye belirtti ve şöyle ekledi:

BTC fiyatı, çarşamba günü teknik, temel ve duyarlılık faktörleriyle son ayların en yüksek seviyesi olan 55 bin doların üzerine yükseldi. Diğer yandan Bitcoin, makro piyasalardan da giderek daha fazla ayrılıyor.

McGlone’un raporu, Bitcoin fiyatının Nasdaq gibi geleneksel borsa endeksleriyle kıyaslandığında düşük olduğunu belirtiyor.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  New York Times açıkladı: Facebook Coin çıkıyor.

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com