Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Analistten 3 kripto para için tahmin

Bitcoin , 6 Ekim tarihinde 1 trilyon dolarlık piyasa değerinin üzerine fırlayarak toplam kripto para piyasa değerini 2,3 trilyon dolara yaklaştırdı. Bu tutar, toplam kripto para Piyasa değerinin yaklaşık 1,15 trilyon dolara düştüğü 22 Haziran’daki dipten yüzde 100’lük bir iyileşmeye denk geliyor.

Chainalysis’e göre, Orta ve Güney Asya ile Okyanusya bölgesi, Temmuz 2020 ila Haziran 2021 arasında kripto işlemlerinde yüzde 706’lık bir artış yakaladı. Toplam işlem değeri 572,5 milyar dolardı ve küresel işlem değerinin yüzde 14’üne denk geliyordu.

Peki, Bitcoin daha fazla ivme kazanabilir ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir mi? Yoksa altcoin’lere olan ilgi artacak mı? Cointelegraph analisti Rakesh Upadhyay, piyasa değerine göre en büyük 3 kripto para birimini inceleyerek bu sorulara yanıt vermeye çalıştı.

Bitcoin teknik analiz

Bitcoin fiyatı, 4 Ekim tarihinde direnci kırarak 48.843,20 doların üzerinde kapanış elde etti ve düzeltme sürecinin biteceğine dair ilk işaret ortaya çıkmış oldu. Bu yükseliş, 5 ve 6 Ekim tarihlerinde devam ettikten sonra ayıların müdahale etmesiyle duruldu.

Boğaların fiyatı 52.920 doların üzerine çıkarmasıyla birlikte düşüş ihtimaline işaret eden omuz baş omuz formasyonu da geçersiz kılındı.

Yani piyasaya boğalar hakim oldu.

Eğer fiyat 52.920 doların üzerinde bir süre daha kalırsa, BTC/USDT paritesi ivme kazanabilir ve 60.000 dolara yükselebilir. Bu seviye bir direnç görevi görecek ancak aşılırsa parite tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.854 doları bir kez daha test edecektir.

Bu varsayımın aksine, fiyat 52.920 doların üzerinde kalmayı başaramazsa, yüksek seviyelerde talebin azaldığı ortaya çıkacak. Parite daha sonra 48.843,20 dolara düzeltme görebilir.

İlgini Çekebilir  Tatil token çıkıyor - Bitexen, Tatilbudur.com ’un TATIL Token ’ını arz ediyor Yorum 2024 Coin Grafik

Ethereum fiyat analizi

Ether (ETH) fiyatı, 4 Ekim tarihinde 50 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) (3.327 dolar) altına doğru geri çekildi ve akabinde boğalar alımları artırarak 5 Ekim’de toparlanma sağladı. Ancak ayılar, 6 Ekim’de ralliyi durdurmaya çalıştı ve bir süreliğine fiyatı geri çekti. Günün mum çubuğundaki uzun kuyruktan da anlaşılacağı üzere boğalar bu seviyelerden alımları artırdı.

6 Ekim tarihindeki mum çubuğunun uzun kuyruğu, 50 günlük SMA yakınında agresif alımlara işaret ediyor.

Ayılarsa, olası bir düşüş trendine zemin hazırlamak için fiyatı 20 günlük EMA’nın altına çekmeli ve ardından da 3.000 dolarlık psikolojik desteği kırmak zorunda.

Binance Coin teknik analiz

Binance Coin (BNB) fiyatı, 433 dolarda yer alan genel direncin üzerine çıktı ve orada kapanış elde etti. Ancak boğalar devamını getiremedi. Ayılar, 6 Ekim tarihinde fiyatı 433 doların altına geri çekti. Buradaki olumlu işaret, boğaların günün mum çubuğundaki uzun kuyruktan görüldüğü üzere düşüşte agresif bir şekilde satın alması gösterilebilir.


20 günlük EMA (407 dolar) yükseliyor ve RSI pozitif bölgede. Yani alıcılar piyasada üstün durumda. Boğalar fiyatı 444 doların üzerine çıkar ve kapanış elde ederse, BNB/USDT paritesi 518,90 dolara yükselebilir.

Bu seviye yine sert bir direnç olarak hareket edecek, ancak boğalar engelin üstesinden gelebilirse momentum artabilir. Bu varsayımın aksine, fiyat mevcut seviyeden düşer ve 20 günlük EMA’nın altına gerilerse, bir sonraki durak 100 günlük SMA (377 dolar) olabilir.

 

 

 

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com