Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Wall Street devleri kripto paralara akın ediyor

– DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bitcoin ve kripto paralar zorlu geçen eylül ayının ardından, ekim ayına yükselişle başladı. Bitcoin’in fiyatı 24 saat içinde yaklaşık %10 artarak, son altı aydır görülmeyen bir seviyeye ulaştı. Bu gelişmeyle birlikte kripto para piyasasının toplam değeri 2,3 trilyon dolara yükseldi. Bu rakam geçtiğimiz ay 1,8 trilyon dolar seviyesindeydi.

Ekibin başında bankanın Kripto Para ve Dijital Varlık Stratejisi Başkanı Alkesh Shah yer alıyor.

NFT piyasası yılın üçüncü çeyreğinde 10,7 milyar dolara yükseldi ve bir önceki çeyreğe kıyasla sekiz kat arttı. US Bank bu hafta Bitcoin ve kripto para hizmetleri sunmaya başlayacağını açıkladı. borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre yaz aylarında JPMorgan varlık yönetimi müşterileri için kripto fon desteği sunacağını açıklamıştı. Citi ise Goldman Sachs’ın adımlarını izleyerek Bitcoin vadelilerinde işlem imkanı tanımıştı.

Ancak Bitcoin’in yakın zamanda gerçekleştirdiği ralli, diğer küçük kripto paraları yükseltme konusunda etkili olmadı. Diğer coin’lerin Bitcoin’den yüksek performans gösterdiği “altcoin sezonu” sona erdi. Ethereum ve birçok rakibi ile merkeziyetsizleştirilmiş finans (DeFi) token’larının büyük bir bölümü, bu yıl Bitcoin’e kıyasla çok daha büyük yükselişler gösterdi.

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Fon yöneticileri kripto paralarda düzeltme bekliyor

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com