Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Ünlü yatırım uzmanından 2 altcoin tavsiyesi

– DIŞ HABERLER SERVİSİ

Kripto paralar geçtiğimiz gün hızlı bir geri dönüş yaptı. Bitcoin 55 bin dolar sınırına ulaşarak Mayıs ayı ortalarından bu yana en yüksek seviyesine geldi.

Borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’ın ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler’ın açıklamaları Bitcoin’i sınırlayacak piyasa düzenlemesi endişelerini azalttı. İki isim de kripto para ticaretini yasaklayacak bir düzenleme uygulama planlarının olmadığını açıklamıştı. Bununla birlikte ünlü milyarder George Soros’un fon şirketinden Bitcoin’e yönelik yapılan açıklama da kripto para fiyatlarını destekledi. Soros Fund Management’ın CEO’su ve Baş Yatırım Sorumlusu Dawn Fitzpatrick Salı günü verdiği bir röportajda Bitcoin’in şu anda olduğundan daha fazla uzun vadeli fırsat potansiyeli olduğunu söylemişti.

Yatırım danışmanlığı firması Blue Line Capital’ın Başkanı Bill Baruch yaz aylarında Bitcoin’deki yatırımlarını tekrar artırma planlarından bahsetmişti. Baruch 32 bin dolar seviyesinden tekrar Bitcoin’e girilebileceğini açıklamasına karşın kripto para biriminin 20 bin dolara kadar düşebileceği konusunda da uyarmıştı.

Baruch Çarşamba günü CNBC’deki açıklamasında Bitcoin için, “O seviyelere geri dönmedi. Yükseliş için tam olarak pozisyon alamadım. Ancak bu durum sonuç olarak daha fazla araştırma yapmamı ve kripto paralara yatırmak istediğim parayı daha başka nereye yatırabileceğimi bulmaya çalışmamı sağladı” dedi.

Yatırım uzmanı açıklamasında, “Aslına bakılırsa Solana şu anda en çok ağırlık verdiğim yatırım. Doğru bir zamanda girdim ve oldukça sert bir şekilde yükseldi. Buradan devam edebilmek için daha fazla gücü olduğunu da düşünüyorum. Algorand da bana Solana’nın iki ya da üç yıl öncesindeki hali gibi hissettiriyor” ifadelerine yer verdi.

İlgini Çekebilir  Bitcoin, Twitter ile uçtu, Çin’le çöktü

Baruch Algorand’a ilişkin göstergelerin yapıcı olduğuna dikkat çekti. Yatırım uzmanı altcoinin 1,50 doların üzerinde tutunduğu sürece alım için uygun göründüğünü söyledi. Algorand 1,82 seviyesinde değerleniyor.

Yatırım danışmanlığı şirketi New Street Advisors’ın Kurucusu Delano Saporu Bitcoin’in daha geniş bir topluluk tarafından benimsenmesinin geri dönüşün temel sebebi olduğunu belirtti.

Yatırım uzmanına göre kripto para dünyasını destekleyen daha fazla yapıcı haber manşetlerinin görülmesi daha fazla fonu kripto para alanına çekerek domino etkisi yaratıyor.

Saporu, “Eğer alımlarda biraz daha hacim elde edersek bu bir miktar ivme kazanılmasına ve bir sıçramaya yol açacaktır. Bana kalırsa bu durum bizi şu anki seviyeden biraz daha yukarı itebilir. Bu nedenle hala alım pozisyonu diyorum. Bence şu anki ortam yatırımcılar için biraz daha durum tespiti yapması ve onlar için de yükselişin mantıklı olup olmadığının görülmesi için iyi bir fırsat” açıklamasında bulundu.

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com