Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin’i geride bırakan altcoin’in sessiz yükselişi

– DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bitcoin ve diğer büyük kripto paralar geçtiğimiz ay boyunca yükseliş gerçekleştiremedi. Ancak kripto paralar ekim ayına güçlü bir giriş yaptı. Bitcoin fiyatı geçtiğimiz aydan bu yana büyük oranda yatay seyrederken Ethereum’da yaklaşık %15 düşüş gerçekleşti. Ethereum’un rakipleri Cardano (ADA) ve Binance’in BNB coin’i de eylül ayının başından bu yana sırasıyla %25 ve %12 düşüş gösterdi.

Dijital para platformu CrossTower Araştırma Analisti Martin Gaspar, “OMG’nin yükselişi ağda gerçekleşecek güncelleme nedeniyle yatırımcıların heyecanından kaynaklanıyor” dedi. borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre haziran ayında OMG yeniden yapılanarak enya ve boba network’leriyle bir araya geldi. Bu şekilde de Ethereum’un yüksek maliyetini düşürdü, işlem hızını yükseltti ve akıllı kontrat işlevini genişletti.

Diğer Ethereum odaklı ikinci katman projelere yönelik ilgi de son haftalarda arttı. Ancak bu yükselişin lideri OMG oldu. İngiltere merkezli dijital varlık borsası GlobalBlock Yatırım Uzmanı Marcus Sotiriou, “Ethereum katman 2 çözümlerinin benimsenme oranları artmaya devam ediyor” dedi.

 

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Sert yükselen 3 altcoin

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com