Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin’de kritik eşik!

Bitcoin (BTC) fiyatını değerlendiren kripto para analisti, uzun vadeli hareketli ortalama verisi üzerinden bir tahminde bulundu ve fiyatta yükseliş görülmesi için gerekli olan seviyeyi açıkladı.

Bugün Twitter üzerinden paylaşımda bulunan analist ve trader Rekt Capital, Bitcoin fiyatında toparlanma belirtilerinin gözlendiğini, ancak makro faktörlerin henüz istenilen kıvama gelmediğini söyledi.

Piyasa değerlendirmesinde, uzun vadeli fiyat analizi yaptığı Bitcoin için, kritik seviyenin 43 bin 600 dolarda olduğunu savundu.

21 günlük hareketli ortalama değerinin altına gerileyen BTC/USD paritesinin, 40 bin dolar civarındaki seyrinin yukarı yönde toparlanma ihtiyacını doğurduğunu belirtti. Analist şöyle yazdı:

BTC fiyatı, son bir hafta içinde 40 bin 837 dolarda hesaplanan 21 haftalık hareketli ortalama (MA) değerinin üzerine çıkmayı başardı.

Öte yandan, 11 günlük hareketli ortalama verisiyle hesaplanan “Pi Cycle MA” göstergesine dikkat çeken analist, son bir haftadır paritenin bu seviyeye temas edip yukarı sıçradığını vurguladı.

Twitter üzerinden paylaştığı mesajında, ilgili gösterge değerinde yükselen dipler oluşturan paritenin, yukarı yönde hareketini gerçekleştirebilmesi için 43 bin 600 dolar civarındaki direnç seviyesini aşmasının gerekli olduğunu sözlerine ekledi.

Paritenin kısa vadeli fiyat hareketine bakıldığında, hem 50 günlük basit hareketli ortalama (SMA) hem de 20 günlük üstel hareketli ortalama (EMA) verilerinin aşağı yöneldiği, göreceli güç endeksinin (RSI) orta noktanın hemen altında olduğu gözüküyor. Avantaj az da olsa ayılardan yana.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com