Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Boğalar düşüşlerde satın alırken, ayılar rallilerde güçlü satış yapıyor

Bitcoin (BTC) fiyatı yeniden 44 bin dolar seviyesine yaklaşırken altcoin piyasası da toparlanma belirtileri gösteriyor.

Analist Rakesh Upadhyay, bu hafta takip edilmesi gerektiğini düşündüğü 4 altcoin için fiyat değerlendirmesi yaptı.

AVAX/USDT

Avalanche (AVAX) fiyatı yükselen kanal içinde işlem görüyor. Dünkü mum çubuğundaki uzun kuyruk, boğaların 20 günlük üstel hareketli ortalama (EMA) (62 dolar) değerine düşüşlerde agresif bir şekilde alım yaptığını gösteriyor.

Artan hareketli ortalamalar (MA) ve pozitif bölgedeki göreceli güç endeksi (RSI), alıcılara avantaj sağlıyor. AVAX/USDT paritesi şimdi tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 79,80 doları yeniden test etmeye çalışabilir. Bu, dikkat edilmesi gereken önemli bir seviye, çünkü bunun üzerinde bir kırılım, yükseliş trendinin yeniden başlamasına işaret edebilir.

Parite daha sonra kanalın direnç çizgisine yükselebilir ve bu engel aşılırsa yükseliş momentumu artabilir.

Tersine, fiyat mevcut seviyeden veya genel dirençten düşerse ve 60,04 doların altına gerilerse, 50 günlük basit hareketli ortalama (SMA) (46 dolar) değerine doğru daha derin bir düzeltme başlayabilir.

ALGO/USDT

Algorand (ALGO) fiyatı, 20 günlük EMA’nın (1,78 dolar) altında işlem görmesinin ardından yukarı yöneldi.

ALGO/USDT paritesi daha sonra 2,15 dolara ve ardından 2,55 dolara kadar yükselebilir.

Alternatif olarak fiyat 1,84 dolardan aşağı düşer ve kapanış elde ederse, parite tekrar 1,51 dolara gerileyebilir. Boğaların bu desteği savunması kritik, çünkü başarırlarsa 1,84 ila 1,51 dolar arasındaki destek koridoru bozulmamış olur.

1,51 doların altına kırılım gelirse ve kapanış gözlenirse, trendde bir değişiklik ortaya çıkabilir. Parite daha sonra 1,15 dolardaki desteği test edebilir.

İlgini Çekebilir  Bitcoin'in yükselişi durdurulamıyor! ABD'li Goldman Sachs'ın etkisiyle tüm zamanların rekorunu kırdı

XTZ/USDT

Tezos (XTZ) fiyatı, 22 Eylül tarihinde 4,47 dolardaki kritik destek seviyesinden güçlü biçimde toparlandı ve düşüşler esnasında alıcıların agresif biçimde müdahale ettikleri ortaya çıktı. Boğalar, 23 Eylül’de fiyatı 20 günlük EMA’nın (6,11 dolar) üzerine çıkardı ve o zamandan beri seviyeyi koruyorlar.

Hareketli ortalamalar yükselişte ve RSI pozitif bölgede. Yani boğalar üstün durumda. Alıcıların 8,03 ila 8,42 dolar arasında yer alan genel direnç bölgesine doğru harekete geçmeleri için zemin oluşuyor.

Bu bölgenin üzerinde bir kırılım ve kapanış, yükseliş trendinin bir sonraki ayağının başlangıcına işaret edecek.

Bu değerin kaybedilmesi pariteyi 4,47 dolara kadar düşürebilir.

EGLD/USDT

Elrond (EGLD) fiyatı 50 günlük SMA (183 dolar) değerinden sıçradı, ancak 245,8 dolardaki engeli henüz aşamadı. Bu durum, boğaların düşüşlerde satın alırken, ayıların rallilerde güçlü satış yaptığını gösteriyor.

20 günlük EMA (220 dolar) değeri yatay seyir izlerken, göreceli güç endeksi orta noktanın hemen üzerinde. Bir başka deyişle arz ve talep arasında bir denge söz konusu oluyor.

Alıcılar, EGLD/USDT paritesini 20 günlük EMA’nın üzerinde tutmaya çalışıyor. Bunu başarırlarsa, boğalar yine pariteyi 245,80 doların üzerine çıkarmaya çalışacak. Bu hareketin başarılı olması durumunda parite 303,03 dolara kadar yükselebilir.

Aksine, ayılar fiyatı mevcut seviyeden aşağı çekerse, 50 günlük SMA’nın yeniden test edilmesi mümkün. Bu desteğin altında bir kırılım ve günlük kapanış 130 dolara kadar düşüşe kapı açabilir.

 

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com