Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Twitter haberi Bitcoin’e ilaç gibi geldi

Bitcoin (BTC) fiyatı, makro faktörlerin etkisiyle yükselişe geçti. 23 Eylül tarihinde 43.000 ila 44.300 dolar arasında işlem gördükten sonra Bitcoin, bugün itibarıyla 45.000 dolara ulaştı.

BTC fiyatındaki ani yükseliş, Twitter’ın Lightning ağı üzerine inşa edilmiş ve düşük maliyetli Bitcoin işlemlerine olanak tanıyan ödeme uygulaması olan Strike ile entegrasyonu duyurması üzerine geldi. Haberi yapıldığı üzere kullanıcılar artık Bitcoin gibi kripto para birimleri ile diğer kullanıcılara bahşiş verebilecek.

Altcoin’ler toparlandı

Birinci katman alanındaki rekabet Terra (LUNA), Avalanche (AVAX) ve Cosmos (ATOM) gibi projelerle kızışırken, altcoin piyasası yükseliş yakaladı. Düşük maliyet sayesinde yeni kullanıcılar altcoin’lere yönelirken, fiyat açısından da kazanç sağlıyorlar.

Celer (CELR), fiyatının yüzde 52 artarak 0,14 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını gördükten sonra 24 saatte en çok kazanan isim oldu. Celo (CELO) yüzde 24’lük bir kazanç elde etti ve 7,80 dolardan işlem gördü.

Diğer dikkate değer performanslar arasında COTI yüzde 23, Tezos (XTZ) yüzde 21 ve Origin Trail (TRAC) yüzde 20 ralli yaşadı.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Nasdaq, Brave New Coin den aldığı Bitcoin ve Ethereum Fiyat Endekslerini Listelemeye Başladı

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com