Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Solana rallisinin itici gücü

– DIŞ HABERLER SERVİSİ

Solana (SOL) yakın zamanda dikkat çekici bir yükseliş gösterdi. Dijital paranın yükselişi çok sayıda boğa piyasası faktörünün faydasını gördü. Dijital varlık Messari verilerine göre günün erken saatlerinde 152,50 dolara kadar yükseldi. Bu rakam ise Solana’nın 21 Eylül tarihinde 116,34 dolara gerilemesinin ardından %30 yükselişe işaret etti.

Solana fiyatlarında yakın zamanda görülen hareketler, kripto paranın bu yıl %13 binin üzerindeki yükselişinin ardından gerçekleşti. Solana bu ayın ilk günlerinde 200 doların üzerine çıkarak tüm amanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bunun ardından birkaç gün önce 116 dolara geriledi.

Fonlama başarısı

Dünyanın en hızlı blockchain’i olarak tanımlanan Solana yakın zamanda oldukça fazla dikkat çekti. Bunun ardından kripto parada sert yükselişler yaşandı. Daha yakın zamanda platformla ilişkili şirketler de fonlama turlarıyla manşetlerde yer aldı. Solana blockchain’i üzerinde yer alan merkeziyetsizleştirilmiş finans (DeFi) borsası Orca yakın zamanda A serisi fonlama turunda 18 milyon dolar yatırım çekmeyi başardı.

Network, girişim sermayesi şirketlerinden 1,2 milyon dolarlık yatırım sağladı. Bu iki gelişme tablonun genelini de temsil ediyor. Forbes’un haberine göre yatırımcılar Solana blockchain’i üzerinde yer alan projelere yatırım yapmak için neredeyse sıraya giriyor.

Devamında, “bunun yakın zamanda ekosistemde yer alan birçok start-up şirketinin başarılı fonlama turlarından kaynaklandığına inanıyorum” ifadesini kullandı. Açıklamasında, “başarılı fonlama turları gerçekleştiren blockchain start-up’larının yer aldığı diğer güçlü ağlarda da benzer gelişmeler yaşanmıştı. Ancak Solana’nın yalnızca birkaç gün içinde neredeyse %30’luk yükselişi yatırımcıların Solana’ya yönelik güvenini gösteriyor” ifadelerine yer verdi.

İlgini Çekebilir  Swingby coin Yorum 2024 Swingby Coin nedir? Swingby Coin yorum ve grafik

Dipten alım

Piyasa gözlemcileri Solana’nın yakın zamanda gösterdiği yükselişin ardında başka nedenler de olduğunu söyleyerek, kripto paranın ulaştığı rekor seviyenin ardından gösterdiği düşüşün ve bu ayın ilk günlerinde network’ten yaşanan çıkışların altını çizdi. borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre bazı analistler Solana’da görülen satış dalgasının ardından yatırımcıların dipten alım fırsatı bulduğunu ifade etti.

Açıklamasında, “yatırımcıların network çöküşü ve bunu izleyen fiyat korkusunu dipten alım fırsatı olarak gördüğünü düşünüyorum. Bu da fiyatın 150 dolar seviyesinin üzerine çıkmasına yardımcı oldu” ifadelerine yer verdi. Kripto para yatırımcısı Marius Rupsys de yatırımcıların dipten alım fırsatını kullandığını düşündüğünü açıkladı. Rupsys, “birçok kişi daha önce Solana’ya yatırım yapmamıştı, gelişmeler alım için harika bir fırsat oluşturdu” dedi.

Boğa piyasası görünümü

Zap Protocol Kurucu Ortağı Nick Spanos Solana’nın sunduğu fırsatlar konusunda iyimser olduğunu söyledi. Spanos, “Solana’da aktivite artıyor çünkü alım satımlar blockchain üzerinden yapılabiliyor” dedi. Devamında, “bu şekilde saniyede 50 bin işlem gerçekleşebiliyor. Daha önce hiçbir blockchain bunu bu kadar başarılı bir şekilde yapamamıştı” açıklamasında bulundu. Spanos Solana fiyatlarındaki yükselişin devam edeceğini ve kripto paranın yükselişinin henüz başında olduğuna inandığını açıkladı.

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com