Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin 3.4 milyarlık depreme hazırlanıyor

– DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bitcoin ve kripto para fiyatları geçtiğimiz birkaç günde düşüşe geçti. Çin’in emlak geliştiricisi Evergrande’nin küresel piyasalarda finansal bir çöküşe neden olabileceğine yönelik endişeler, kripto para fiyatlarında da düşüşü tetikledi. Bitcoin son üç günde %10’un üzerinde değer kaybederken önde gelen diğer kripto paralar Ethereum, Cardano (ADA), BNB, XRP ve Solana (SOL) devasa yükselişlerinin ardından düşüş yaşadı.

Bitcoin vadelilerinde yaklaşan son tarih fiyatta yüksek bir volatiliteyi tetikleyebilir. Daha önce de büyük miktardaki vadeli kontratların son gününde yatırımcıların ilgisi bu alana odaklanmıştı. Bitcoin’e yönelik piyasa ilgisi geçtiğimiz yıl arttı ve geçtiğimiz yıl yaz aylarından bu yana iki katın üzerinde yükseliş gösterdi. İşlem verileri spekülatörlerin Bitcoin’in 3,4 milyar dolarlık opsiyon tarihinin ardından, kripto paraya yönelik iyimser bir algı beslediğini gösteriyor.

En büyük on kripto para arasında yer alan Ethereum, Cardano (ADA), BNB, XRP ve Solana (SOL) ile Bitcoin’in bu hafta da yatırımcıların riskten kaçınma yönündeki algısı nedeniyle baskı altında kalması bekleniyor. Endişelerin bir kısmı ise Evergrande’nin potansiyel iflasından kaynaklanıyor. Dijital para birimi yatırım platformu Genesis Piyasa Analizi Başkanı Noelle Acheson, “Evergrande iflası ve bunun Çin, diğer borç piyasaları ve tedarik zincirleri üzerinde yaratacağı etkiye yönelik endişeler piyasaların genelinde riskten kaçışı tetikliyor” dedi.

Açıklamasının devamında, “piyasalarda ne zaman bir tökezleme görülse, riskten kaçınma algısı nedeniyle Bitcoin de darbe alıyor” ifadesini kullandı. borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre Bitcoin’e yönelik yatırımcı algısı aynı zamanda eylül ayının geleneksel olarak Bitcoin fiyatlarında düşüşlerin görüldüğü bir ay olması nedeniyle de düşük seyrediyor. Geçmişteki veriler Bitcoin’in 2013’ten bu yana yalnızca 2015 ve 2016 yıllarının eylül aylarında pozitif getiriler sağladığını gösteriyor.

İlgini Çekebilir  Litecoin’in ABD perakende devi Walmart ile ortaklık yapacağına dair yalan haber kripto piyasasını altüst etti

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com