Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Coinbase vadeli kripto para işlemleri sunmaya başlayacak

ABD’nin önde gelen kripto borsası Coinbase, Ulusal Vadeli İşlemler Birliği (NFA) tarafından kayıtlı bir Vadeli İşlemler Komisyonu Tüccarı (FCM) olmak üzere resmi başvuruda bulundu.

NFA web sitesine göre, 15 Eylül’de “Coinbase Global Inc” adı altında sunulan başvuru işlemi henüz bekleme aşamasında.

Coinbase, 16 Eylül tarihinde Twitter üzerinden başvuruyu duyurdu ve “bu, ürün yelpazemizi genişletmek, platformlarımızda vadeli işlem ve türev ürünleri sunmak için önemli adım. Hedefimiz: Kripto para ekonomisini daha da büyütmek” açıklamasında bulundu.

Coinbase, NFA onaylı bir FCM üyesi olursa, firmanın yeşil ışık almak üzere ABD türev düzenleyicisi Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonuna kaydolması gerekecek.

Kripto para türev piyasaları, spot piyasaların boyutunu gölgede bırakıyor. Düzenleyicilerden gelen olumsuz haberlere rağmen 2021’de popülaritesi patladı. CoinGecko’dan alınan verilere göre piyasa son 24 saatte 143 milyar dolardan fazla işlem gerçekleşti. Binance, FTX ve Bybit şu anda sırasıyla 10,1 milyar, 6,8 milyar ve 3,8 milyar dolar ile 24 saatlik açık pozisyon miktarı bakımından öncü durumda.

Coinbase, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dava açılmakla tehdit edilmesinin ardından, vadeli işlemlere ve türev ürünlere geçişinin USD Coin (USDC) kredi ürünü sunma planlarından çok daha ılımlı karşılanmasını umuyor.

The Economic Times’ın 15 Eylül tarihli haberine göre Coinbase, bu hafta yedi ve 10 yıllık tahviller için 7 milyar dolarlık sipariş verilmesiyle, bu hafta 2 milyar dolar değerinde tahvil sattı.

 

 

İlgini Çekebilir  CHR Coin Yorum 2024 Chromia (CHR) Coin Nedir? Güncel Chromia Coin Yorum ve Grafik

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com