Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bir Bitcoin madencilik şirketi daha borsada

Bitcoin madenciliği ve enerji üretim şirketi Greenidge, halka açılmak için teknik destek çözümleri sağlayıcısı Support ile birleşme yoluna girdi.

Birleşme işlemi tamamlandıktan sonra Support, Greenidge Generation Holdings’in tamamına sahip olduğu bir yan kuruluş haline gelecek. Yeni kuruluşun A Sınıfı hisseleri GREE kodu altında işlem görecek.

SEC tarafından yayımlanan 13 Eylül tarihli duyuruya göre, birleşmenin bir sonraki gün piyasa kapanışıyla yürürlüğe girmesi bekleniyor. Hisse senedi karşılığı işlem olarak karara bağlanan birleşme, Support.com Inc.’deki her bir hissenin otomatik olarak hamiline 0,115 A Sınıfı Greenidge hissesi alma hakkına dönüşmesini sağlayacak. Greenidge CEO’su Jeff Kirt şunları söyledi:

Planlanan birleşmenin duyurulduğu 22 Mart tarihli açıklamaya göre, Support ayrıca Greenidge’e 33 milyon dolar ek nakit sağlayacak.

Support CEO’su Lance Rosenzweig, “Bu işlem, Greenidge’in büyüme planlarını finanse etmek için ek nakit finansmanı ve açık para biriminin yanı sıra müşteri ara yüzü, güvenlik yazılımı ve gizlilik uzmanlığı gibi önemli yeni yetenekler sağlayacak” dedi.

Birleşmenin tamamlanmasının ardından Kirt, birleşik şirkete CEO olarak liderlik edecek. Rosenzweig, Greenidge’in tamamına sahip olduğu bir yan kuruluş olarak faaliyet göstermeye devam edecek olan mevcut Support işinin CEO’su olarak görevine devam edecek.

Firma ayrıca Upstate New York’taki tesisinde düşük karbonlu enerji kaynaklarını kullanmayı ve sıfır karbon kaynaklarından elektrik elde etmeyi hedefliyor.

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com