Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Ayılardan zararına Bitcoin!

Bitcoin (BTC) ayılarının “tükenmiş” olduğunu ve hatta zarara satış yaptıklarını gösteren veriler ortaya çıktı.

Decentrader analisti Philip Swift, 14 Eylül tarihinde gönderdiği tweette, harcanan çıktı kâr oranında (SOPR) devam eden bir yükseliş eğilimine dikkat çekti.

Bitcoin ayılarının FUD kozu tükendi

Bitcoin piyasalarındaki aşırı satım dönemlerini belirlemek için klasik bir veri kaynağı olan SOPR, geçen hafta temmuz ayından bu yana ilk kez “satın al” sinyali verdi.

Daha önceki sefer, BTC/USD paritesi birkaç hafta içinde 53.000 dolarlık yerel zirvelere çıkmıştı. Tekrarın gerçekleşeceğine dair umutlar yükselmeye başladı.

Swift, “Son birkaç gün içinde zincir üstü verilerde zararına satış gözlemledik” dedi.

SOPR, yukarı yönlü harekete işaret eden Bitcoin verisi değil. Yatırımcılar, geçen haftaki fiyat düşüşüne rağmen hem büyük hem de küçük pozisyonlara girmeye devam ediyor.

Mevcut likit BTC arzındaki keskin düşüşün, spot fiyat sıkışıklığını artırma potansiyeline sahip olduğu söyleniyor.

MicroStrategy, emanetçi teorilerini mahkemeye veriyor

MicroStrategy, pazartesi günü ilan ettiği üzere 5.050 BTC daha alım yaptı. Kesinlikle satmayan kurumsal bir BTC yatırımcısı olduğunu kanıtladı.

Kurumsal BTC varlıklarının güncellenmiş bir tablosunu yayımlayan analist Willy Woo, firmanın Bitcoin koruyucusu olarak hareket ettiğini söyledi ve şöyle devam etti:  

MicroStrategy’nin toplam BTC mevduatı şu anda 114.000 BTC’yi aşıyor ve ortalama satın alma fiyatı 27.700 doların biraz üzerinde. Yani mevcut spot fiyatın yüzde 40 altında.

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

İlgini Çekebilir  Shiba Inu ve Dogecoin’de yükselişin tetikleyicileri
x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com