Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

NMC coin güncel yorum ve grafiği Namecoin nedir Namecoin Analiz

Namecoin bugünkü fiyatı ₺11,77 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺151.572 TRY. Namecoin son 24 saatte düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #756, piyasa değeri ₺173.513.513 TRY. Dolaşımdaki arz 14.736.400 NMC coin ve azami seviye arzı. arz mevcut değil.

NMC coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. NMC coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. NMC coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. NMC coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. NMC coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

NMC coin Yorum 2024

NMC coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen NMC coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

NAME COİN NEDİR?

Namecoin bir alan adı kayıt hizmetidir ve Bitcoin’i çatallayan ilk madeni paradır . Bir .com veya .io alan adını kaydettirmeye benzer şekilde, ağda bir .bit alan adı kaydedersiniz. Bu alan sansüre karşı ve aktivite takibine karşı dayanıklıdır. Hükümetler ve büyük şirketler, geleneksel alan adı hizmetleri (DNS) sunucularını kontrol eder. Bu kontrol, örneğin Çin hükümetinin inançlarına aykırı olan web sitelerini nasıl engelleyebileceğidir. Bu düzeyde bir sansürü önlemek için Namecoin, DNS’sini ağdaki kullanıcılar arasında dağıtmak için blok zinciri teknolojisini kullanır.

İlgini Çekebilir  'Bitcoin 40 bin doların altına inmedikçe rahatım'

2011 yılında Namecoin’i “Vince” adındaki sözde anonim bir kurucu yarattı. O zamandan beri Vince ortadan kayboldu, ancak bir çekirdek geliştirme ekibi projeyi canlı tuttu. Proje, resmi web sitesinde listelenen birkaç geliştiriciye sahiptir ve çok sayıda anonim geliştiricinin katkılarından da yararlanır. Namecoin birkaç yıldır tamamen işlevsel ve geliştirme ekibi ayda birkaç kez güncellemeler yayınlıyor. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

Namecoin, fikir birliği için Auxiliary Proof of Work (AuxPoW) kullanan ilk kripto para birimiydi. AuxPow kullanılarak, Namecoin ve Bitcoin aynı anda madenciliği yapılabilir. Bu konsensüste, alt blok zinciri, ana blok zincirinin çalışma kanıtına bağlıdır; bu, Bitcoin blok zincirinde yeni bir blok oluşturulursa, Namecoin blok zincirine de ekleneceği anlamına gelir. NameID, Namecoin tarafından getirilen başka bir teknolojidir. İnsan tarafından okunabilen isimleri merkezi olmayan bir şekilde güvenli bir şekilde kaydetmek için açık bir hizmet olarak hizmet eder. NameID, Namecoin ve OpenId arasında, kullanıcıların Namecoin Kimliklerini kolayca OpenID’lere dönüştürebilecekleri bir kombinasyondur. Bu, NameID’yi Zooko üçgeni için bir çözüm haline getirir; bu, istenen üç özellik olduğunu belirtir (İnsan-anlamlı, Merkezi Olmayan, Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

Namecoin, en eski kripto para birimleri arasındadır. Piyasada var olduğu süre boyunca, birçok nedene bağlanabilecek bazı durumlarda yüksek bir oynaklık gördü. Namecoin, günümüzde çoğu kripto para biriminden çok daha uzun süredir kripto para piyasasında bulunuyor; ancak buna rağmen yakın zamana kadar pek ilgi görmemiştir. 2014 yılında, yüzlerce yeni kripto para biriminin piyasaya sürülmesi nedeniyle şimdi değişen piyasa değerine göre ilk on kripto para birimi arasında yer aldı. Namecoin, birçok kişi tarafından kırmızı bayrak olarak görülebilecek yaratıcısı tarafından terk edildi. Proje şu anda topluluğunun desteğiyle geliştirilmektedir. Mevcut ekip projeyi aktif olarak ileriye taşıyor ve ayrıca sosyal medya kanallarında düzenli güncellemeler sağlıyor.

İlgini Çekebilir  BTC Bitcoin neden düşüyor? Kripto paralar ne zaman yükselecek?

NAMECOİN’İN ELON MUSK İLE İLGİSİ VAR MI?

Dünyaca ünlü mühendis, endüstriyel tasarımcı, teknoloji girişimcisi Elon Musk’ın Twitter kullanıcı adının Name olması üzerine internette en çok merak edilen konular arasında yer almakta.

Namecoin nedir? Namecoin (NMC) coin güncel yorum ve grafiği

Namecoin’in Elon Musk ile bir ilgisi olup, olmadığı hakkında bir bilgi bulunmamakta.


NMC coin Analiz

NMC coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde NMC coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. NMC coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

NMC coin Yorum

NMC coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. NMC coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. NMC coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

NMC coin Uzman Yorumları

NMC coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

NMC coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

NMC coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

NMC coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

NMC coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

NMC coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

NMC coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

NMC coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

NMC coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com