Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Daddy Doge Yorum 2024 Daddy Doge nedir? Güncel DADDYDOGE Coin Yorum ve Grafik

Daddy Doge bugünkü fiyatı ₺1.38, 24 saatlik işlem hacmi ₺4.278.841 TRY. Daddy Doge son 24 saatte düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #3089, piyasa değeri mevcut değil. Dolaşımdaki arz verisi mevcut değil ve maksimum seviyede. 1.000.000.000.000.000 DADDYDOGE coin.

Daddy Doge ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Daddy Doge yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Daddy Doge forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Daddy Doge grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Daddy Doge fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Daddy Doge Yorum 2024

Daddy Doge Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Daddy Doge yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

DADDYDOGE NEDİR?

Daddy Doge, sahiplerine her işlemde yansıma sağlayarak fayda sağlamayı amaçlayan Doge ailesinin en son üyesidir. Kolay benimseme için Binance Akıllı Zinciri (BSC) üzerinde çalışır. Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

DADDYDOGE LANSMANINDA NE OLDU?

Daddy Doge bir ön satış olarak başladı ve ardından doğrudan PancakeSwap’ta listelendi. Ön satışta mevcut olmayan veya likidite havuzuna eklenen tokenler yakıldı ve toplam arzın %43.4’üne eşit oldu. Yaklaşık %25’i ön satışa sunuldu ve %25’i likidite havuzuna eklendi. Kalan jetonlar ücret olarak alındı. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

İlgini Çekebilir  Bitcoin’i geride bırakan altcoin’in sessiz yükselişi

BELİRTEÇLER NELERDİR?

Daddy Doge, satın alma ve satışlarda kullanıcılara dağıtılan %3’lük bir yansıma ücreti ekleyerek sahipleri teşvik ediyor. Devam eden pazarlama kampanyaları için likidite havuzuna %3 ve pazarlama cüzdanına %3 eklenir.


Daddy Doge Analiz

Daddy Doge Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Daddy Doge hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Daddy Doge grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Daddy Doge Yorum

Daddy Doge yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Daddy Doge grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Daddy Doge yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Daddy Doge Uzman Yorumları

Daddy Doge analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

DaddyDoge Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

DaddyDoge Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

DaddyDoge için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

DaddyDoge için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

DaddyDoge uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

DaddyDoge durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

DaddyDoge geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com