Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

CHR Coin Yorum 2024 Chromia (CHR) Coin Nedir? Güncel Chromia Coin Yorum ve Grafik

CHR Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. CHR Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. CHR Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. CHR Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. CHR Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

CHR Coin Yorum 2024

CHR Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen CHR Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Chromia bugünkü fiyatı ₺1,31 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺374.542.590 TRY. Chromia son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #359, piyasa değeri ₺563.903.845 TRY. Dolaşımdaki arz 429.822.250 CHR coin ve maksimum seviyede. 1.000.000.000 CHR coin.

CHROMİA NEDİR?

Chromia, İsveçli Chromaway AB şirketi tarafından tasarlanan açık kaynaklı bir kamu blok zinciridir. Chroma belirteci (CHR), Mayıs 2019’da piyasaya sürüldü. Chromia blok zincirinin arkasındaki teknoloji, Chromaway AB tarafından kurumsal müşteriler için sağlanan bir çözüm olan ‘Postchain’ adlı daha önceki bir teknolojiden uyarlanmıştır.

CHROMİA NASIL ÇALIŞIR?

Chromia, Binance Smart Chain ve Ethereum için bağımsız bir Katman-1 blok zinciri ve EVM uyumlu Katman-2 geliştirmesidir. Mevcut dApp’leri geliştirmek ve ölçeklenebilirlik, gelişmiş veri işleme ve özelleştirilebilir ücret yapıları sağlayarak yeni nesil dApp’lerin oluşturulmasına izin vermek için tasarlanmıştır.

İlgini Çekebilir  SKL Coin Yorum ve Grafik 2024 SKL Coin Nedir?

Blok zinciri, ilişkisel blok zinciri adı verilen benzersiz bir mimarinin yanı sıra Rell adlı özel bir programlama dili kullanır. Rell, SQL’e çok benzer şekilde kodlamak ve çalışmak üzere tasarlanmıştır; bu, geliştiricilerin ilişkisel bir veritabanının verimliliğiyle verileri depolarken ve işlerken blok zincirinin güvenliğinden ve değişmezliğinden yararlanmalarına olanak tanır.

Chromia’da çalışan her dApp, ana blok zincirine dayanan kendi yan zincirinde çalışır. Bu, her uygulamanın daha verimli bir şekilde ölçeklenmesini sağlar ve her uygulama geliştiricisine çeşitli ücret yapıları arasından seçim yapma özgürlüğü verir. Örneğin, bir uygulama kullanıcıların CHR’de (Ethereum veya Bitcoin’in çalışma şekline benzer şekilde) işlem ücretlerini ödemesini gerektirebilirken, başka bir uygulama, hesaplama gücünü rezerve etmek için yeterli CHR’yi stake edebilir ve kullanıcılarının hiçbir ücret ödemeden sınırsız işlem yapmasına izin verebilir.

CHROMİA’DA HANGİ UYGULAMALAR OLUŞTURULDU?

Chromia, zincirlerini merkezi olmayan bir depolama katmanı olarak kullanan ve Katman-2 geliştirmelerini kullanan blok zincirlerini temel alan çok çeşitli uygulamalara sahiptir. Bu uygulamalar, DeFi opsiyon ticaret platformu Hedget’ten, açık dünya çiftçilik oyunu My Neighbor Alice’e, devlet tapu girişimi LAC PropertyChain’e kadar uzanmaktadır.

Geliştirme aşamasındaki en son özelliklerden biri, hem Chromia zincirinde yerel bir standart olarak hem de mevcut ERC-721 ve BEP-721 belirteçleri için bir geliştirme katmanı olarak çalışacak olan Chromia Originals adlı yeni bir NFT standardıdır. Bu Katman-2 geliştirmeleri üzerindeki çalışmalar, Komşum Alice ile işbirliği içinde geliştirilmektedir.

CHROMİA’NIN ARKASINDA KİM VAR?

Chromia’nın çekirdek ekibi, endüstri gazileri Or Perelman, Henrik Hjelte ve Alex Mizrahi’den oluşuyor. Üçünün de kripto alanında derin kökleri var ve Bitcoin ve Ethereum’un ilk günlerine kadar gidiyor. Örneğin, Alex, Proof of Stake konsensüsü üzerine birkaç erken akademik makale yayınladı ve aynı zamanda, daha sonra Ethereum tarafından öne çıkacak olan ‘token’ fikrini geliştiren ilk projelerden biri olan Colored Coins’in arkasındaki kilit figürlerden biriydi.

İlgini Çekebilir  Çin, Metavörse Sosyal Kredi Sistemini Tanıtmak İstiyor - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Özetle, Chromia, merkezi olmayan uygulamalara gelişmiş özellikler ve veri işleme ve depolama yetenekleri sağlamak amacıyla aktif geliştirme aşamasında olan bir Katman-1 ve Katman-2 blok zinciri çözümüdür.


CHR Coin Analiz

CHR Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde CHR Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. CHR Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

CHR Coin Yorum

CHR Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. CHR Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. CHR Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

CHR Coin Uzman Yorumları

CHR Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

CHR Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

CHR Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

CHR Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

CHR Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

CHR Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

CHR Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

CHR Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

CHR Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com