Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Ontology Coin Yorum 2024 Ontology (ONT) coin nedir? Ontology (ONT) Coin Analiz ve Grafik

Ontology Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Ontology Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Ontology Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Ontology Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Ontology Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Ontology Coin Yorum 2024

Ontology Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Ontology Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

 

Ontology bugünkü fiyatı ₺6,01 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺1.212.361.247 TRY. Ontology son 24 saatte düşüş gösterdi. Anlık CoinMarketCap sıralaması #96, piyasa değeri ₺5.265.349.632 TRY. Dolaşımdaki arz 876.338.539 ONTcoin ve maksimum seviyede. 1.000.000.000 ONT coin.

ONTOLOGY (ONT) COİN NEDİR?

Ontology, şirketlere ait blockchain ağlarının Ontology’nin açık blockchain ağının üzerine inşa edilmesine, kişisel verileri ihlal etmeden etkileşime geçilmesine olanak sağlayan, çok çeşitli şirketlere ve projelere hizmet sunan karmaşık dağıtık bir güven protokolüdür.

Ontology, kullanıma açılırken NEO blockchain üzerinde bir NEP-5 tokeni olarak başlamış, kendi ONTcoin para biriminde topluluğa dağıtım ve airdrop yapılması için popüler ilk token arzı (ICO) modelini seçmiştir.
İlgini Çekebilir  NFT Coin Hangileri - NFT Coin Listesi NFT Coinler
Bu hamleyle birlikte, hem hızlıca organik fiyat artışı hem de tutkulu bir topluluğun oluşturulması sağlandı. Projenin, müteakip düzenleyici denetlemelerinden kaçınması da sağlanmış oldu. Örneğin kısa bir süreliğine Ontology haber bültenine kayıt olan herkes, token, Binance gibi büyük borsalarda listelendikten kısa süre sonra ücretsiz biçimde, 10 dolarlık bir değere ulaşmış 1.000 adet ONT tokenine airdrop ile ulaştı. Ontology, Temmuz 2018’de kendi mainnet hizmetini kullanıma açtı ve artık NEO blockchain’den bağımsız çalışıyor. ONTOLOGY KURUCUSU KİM? Ontology 2017 yılında kimi zaman “Çinli Ethereum” olarak adlandırılan NEO’yu da geliştiren Çin merkezli şirket OnChain tarafından kuruldu. Kurucu üyeleri içinde blockchain emektarları Jun Li (güncel CEO) dışında, NEO kurucu ortakları Da Hongfei ve Eric Zhang bulunuyor. ONTOLOGY NEDEN FARKLI? Ontology, çeşitli gerçek hayat kullanım senaryoları sunuyor ve işletmelerin, Ontology blockchain üzerine kendi blockchain ağlarını inşa etmelerine olanak sağlıyor. Ontology; şirketlere, yönetim ve geliştirilmiş gizlilik ek özellikler sunuyor. Ethereum ve NEO gibi rakiplerinde tasarımlarından ötürü önemli bir eksik özellik olan, belirli ihtiyaçlarına uyması için kişiselleştirilmiş blockchain oluşturmalarına imkan sağlayarak, daha çok esneklik sunuyor. ONT zinciri, ONT sahiplerine, hisselerine göre ücretsiz Ontology Gas (ONG) üreterek ve dağıtarak işlem ağ ücretlerinin de azalmasına yardımcı oluyor. Ontology, farklı blockchain ağları arasında sorunsuz bir şekilde transfer edilebilen akıllı sözleşmeler, şifreli kimlik ispatları (ONT ID) ve tokenleştirilmiş veri (DDXF) gibi ek özellikler de sağlıyor. Örneğin, çoğu ülkede katı veri gizliliği yasalarına tabi olan hasta tıbbi kayıtları, Ontology ağında, hastanın verisinin bütünlüğü ve gizliliğini bozmadan kullanılabiliyor. Gizli verileri transfer eden tıbbi işletmeler, hasta verilerinin, yetkisiz partilerin eline düşme korkusu olmadan, diğer partilerle neyin ve hangi şartlar altında paylaşıldığını kontrol edebilir.
İlgini Çekebilir  Kriptoyu bu yıl kesintisiz bir ralli bekliyor olabilir Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik
PİYASADA KAÇ ONTOLOGY (ONT) COİN VAR? Ontology, toplam 1.000.000.000 adet ONT coin arzına sahip. Bunun neredeyse yüzde 80’i şu anda piyasada. Piyasaya çıkışında ONT tokenlerinin yüzde 15’i kendi ekibine, yüzde 10’u NEO kuruluna, yüzde 28’i kurumsal ortaklara, yüzde 10’u teknik topluluğa ve yüzde 25’i kendi ekosisteminin gelişimine tahsis edildi. Bu tokenler, detaylı bir tarama sürecine ve Ekim 2020 sonuna kadar iki yıl boyunca sürmüş çeşitli izin açma süreçlerine tabi oldu. Ontology’nin token dağıtımı hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. ONTOLOGY AĞI GÜVENLİ Mİ? Ontology ağı, tamamen merkeziyetsizdir ve bu yüzden saldırı düzenlenmesi için bağlı cihazların yarısından fazlasının etkilenmesi gerekir. Haliyle siber saldırılara karşı bir hayli dirençli. ONTOLOGY (ONT) NEREDEN ALINIR? Hem ONT hem de ONG, Coinbase hariç Binance ve OKEx gibi dünyanın önde gelen borsaları tarafından destekleniyor. Artık Ontology ve Bitcoin gibi kripto para birimlerini doğrudan kredi kartı ile satın almak mümkün.

Ontology Coin Analiz

Ontology Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Ontology Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ontology Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Ontology Coin Yorum

Ontology Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Ontology Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Ontology Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Ontology Coin Uzman Yorumları

Ontology Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

İlgini Çekebilir  Shiba Inu ve Dogecoin’de yükselişin tetikleyicileri

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Ontology Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ontology Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ontology Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Ontology Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Ontology Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Ontology Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Ontology Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Ontology Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com