Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Swingby coin Yorum 2024 Swingby Coin nedir? Swingby Coin yorum ve grafik

Swingby coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Swingby coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Swingby coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Swingby coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Swingby coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Swingby coin Yorum 2024

Swingby coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Swingby coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

 

Swingby bugünkü fiyatı ₺0,655753 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺3.231.893 TRY. Anlık CoinMarketCap sıralaması #669, piyasa değeri ₺141.660.622 TRY. Dolaşımdaki arz 216.027.507 SWINGBY coin ve maksimum seviyede. 1.000.000.000 SWINGBY coin.

SWİNGBY COİN NEDİR?

Swingby Labs, 2018’de bir grup kripto meraklısının Bitcoin’i diğer blok zincirlerine bağlamak için araçlar yapmak üzere güçlerini birleştirmesiyle Singapur’da başlatıldı.

Swingby’nin köprü protokolü Skybridge, BTC, Ethereum, Binance Chain ve katman 2 ‘çok taraflı bilgi işlem’ teknolojisini kullanarak hızlı jeton takasları gerçekleştiren bir düğüm ağı tarafından güvence altına alınan diğer blok zincirler arasında güvenilir köprüler kurar. Kullanıcıların Bitcoin coinlerini Bitcoin, Ethereum ve Binance Chain blok zincirleri arasında merkezi bir emanetçiye ihtiyaç duymadan taşımasına olanak tanır ve kullanımı kolay UX ile likidite havuzu ve DEX ticareti gibi bir DeFi yetenekleri dünyası açar.

İlgini Çekebilir  'Aylık gelirim 1,5 milyon lira' diyen VeBitcoin CEO'sunun vergi dolandırıcılığını deşifre ettiler

Swingby’nin test ağı köprüsü, Bitcoin ve Binance Chain blok zincirleri arasında test ağı BTC sermayesinde 14 Milyar Doların üzerinde işlem yaptı ve merkezi olmayan teknolojisi, canlı yüksek hacimli ortamlarda tamamen savaş testi yapıldı.

2021’in başlarında Swingby, Ethereum MainNet’i piyasaya sürmeyi planlıyor ve Bitcoin’i, DeFi sözleşmelerinde kilitli Bitcoin sermayesinde zaten 750 milyon dolar olan bir ekosisteme getiriyor. Elrond, Waves ve Kira Protocol gibi projelerle heyecan verici ortaklıklar kuran Swingby, erişimini diğer zincirlere ve projelere genişletmeyi ve en fazla değerin katılabileceği yerlere destek eklemeyi hedefliyor.


Swingby coin Analiz

Swingby coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Swingby coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Swingby coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Swingby coin Yorum

Swingby coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Swingby coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Swingby coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Swingby coin Uzman Yorumları

Swingby coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

İlgini Çekebilir  Bitcoin Analisti: BTC 17.100 Dolarını Geçemezse Sırada 13.800 Dolar Var
x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Swingby coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Swingby coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Swingby coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Swingby coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Swingby coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Swingby coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Swingby coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Swingby coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com