Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin yükselişini koruyabilecek mi?

Kripto para sektöründe 3 hafta önce başlayan düşüş trendi hala tam olarak atlatılabilmiş değil. Bilindiği üzere kısa süre önce pek çok kripto para biriminde yüzde 50 ile yüzde 70 arasında değer kayıpları yaşandı.

64 bin doları test eden BTC bir anda 32 bin dolar seviyelerine geriledi. 4 bin dolar barajını aşan ETH 2 bin doların altına düştü. 2 dolar barajını geçerek 3 dolara yelken açan ADA tekrardan 1.4 dolar seviyelerine geri döndü. 1 dolar olması beklenen DOGE 0.3 doların da altında işlem görmeye başladı.

Sonuç olarak pek çok popüler kripto para biriminde büyük değer kayıpları yaşandı. Peki bu durum ne kadar daha devam edecek?

Geçtiğimiz gün BTC’nin tekrardan 40 bin dolar üzerine çıkması yatırımcıları umutlandırdı. Hatta BTC’nin 40 bin dolar barajını aştıktan sonra 45 bin dolara kadar yükselmesi olası bir sonuç olarak görünüyordu. Fakat böyle olmadı.
40 bin dolar barajını aşan BTC, gün boyunca bu seviyelerde gidip gelmeye devam etti. Doğal olarak bu durum yatırımcıların iştahının da kaçmasına sebep oldu.

Kripto para piyasasındaki yukarı yönlü hareketler ne zaman başlayacak şimdilik çok da belli değil. Herkes Mart ayından korkarken, Mayıs’ın son haftası ile Haziran kripto para yatırımcıları için kabus gibi geçiyor.

Dip not olarak belirtelim. Yatırım tavsiyesi değildir.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com