Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Smart Trade Coin’de dolandırıcılık iddiası! Smart Trade coin ‘battı’ iddialarına karşı henüz açıklama yapmadı

SMART TRADE COİN BATTI MI?

Smart Trade Coin hakkında sosyal medyada ortaya çıkan iddialar gündeme damga vurdu. En dikkat çeken iddia ise 8 Haziran 2021 itibari ile sistemde parası olan herkesin parasının yüzde 90 oranında erimiş durumda olması dile getirildi. Şirket tarafından konuyla ilgili şuana kadar henüz bir açıklama yapılmadı. Kullanıcıların milyonlarca dolar zarar ettiği belirtiliyor.

Konuyla ilgili Smart Trade üzerinde işlem yapan bir kullanıcı birçok iddiada bulundu. İşte o iddialar…

“Sistem çok karışık 2 seviyeli. İlk aşama Oceans önleme diye bir yere kayıt yapılıyor. Kayıttan sonra go Smart trade Coin sistemine bir kayıt daha açılıyor. Sizden sonra gelenleri ve bir üstünüzdeki kişiyi Oceans internet sayfasından göre yönlendiriliyorsunuz. Sağ kol ve sol kol tamamladıktan sonra Oceans şirketi tarafından ödeme alıyorsunuz. Bu ödemeler soğuk cüzdan adreslerine gönderiliyor. Smart Go Yazılımında da belirli bir BTC & Ethereum göndererek sistem üzerindeki botları kiralaya biliyorsunuz. Bu botlar size yatırmış olduğunuz Bitcoin ve Ethereum adetine göre günlük olarak adetiniz çoğalıyor.

5.06.2021 tarihine kadar her gün düzenli bir ödeme olurken Ethereum ve Bitcoin fiyatı aşırı bir şekilde düşüş olmadığı halde %95 ile %90 arasında büyük Ethereum ve Bitcoin adet sayısında azalma olmuştur. Bundan yaklaşık 2 hafta önce de normalinden fazla ödeme yapmışlardı ama fazla ödemeyi aynı gün hesaplarımızdan çektiler. Eksi düşüş olduktan sonra şirket Twitter hesabında 48 saat içerisinde sorunu çözeceğiz diye twit attı. Bu tiwitin üzerine yaklaşık bir hafta geçmesine rağmen herhangi bir işlem yapmadı. Önemli açıklamalar yapılacak diye Zoom toplantısı adı altında daha önce bu tip dolandırıcılık suçları olan Çiğdem Karaca isimli bir kişi çıkıp alakasız şeyler konuşmaya devam etti ve daha sonrasında herhangi bir yorum, mesaj, mail veya twit atılmadı. Şuan için herkes beklemede” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir  SEC: ABD kripto paraya yasakçı değil düzenleyici olacak

Başka bir Smart Trade Go kullanıcısı yaptığı işlemler sonrası Smart Trade yetkilileri tarafından hesapların işlemlere kapatıldığı iddiasıyla diğer binlerce mağdur gibi yetkililer tarafından açıklama yapılmasının bekliyor.

Smart Trade twitter adresinden “Sizin de fark ettiğiniz gibi sistem üzerinde hala çalışıyoruz.

Sizi güncel tutuyoruz.” açıklaması yapıldı.

Beklenen açıklamanın 48 saat geçmesi üzerine kullanıcılar şirket yetkilileri tarafında hala açıklama yapılmasını bekliyor.

Smart Trade yetkililerinin “ponzi” gibi işleyen düzenin nasıl işlediğine ait mesajlaşma kayıtları…

Smart Trade coin dolandırıcılığı! Smart Trade coin 'battı' iddialarına karşı henüz açıklama yapmadı1 Smart Trade coin dolandırıcılığı! Smart Trade coin 'battı' iddialarına karşı henüz açıklama yapmadı2 Smart Trade coin dolandırıcılığı! Smart Trade coin 'battı' iddialarına karşı henüz açıklama yapmadı3 Smart Trade coin dolandırıcılığı! Smart Trade coin 'battı' iddialarına karşı henüz açıklama yapmadı4 Smart Trade coin dolandırıcılığı! Smart Trade coin 'battı' iddialarına karşı henüz açıklama yapmadı5

SMART TRADE COİN NEDİR?

Mümkün olan en iyi stratejiyi seçer ve dijital hesaplamalara ve ticaret alanında çalışan uzmanların bilgisine dayanan Smart Trade Coin algoritmasına göre ayarlar.

YİD ticaret aracı için önerilen minimum çalışma süresi 30 gündür. Ticaret aracı YİD profesyonel ve etkilidir, ancak döviz piyasalarındaki değişiklikler gibi yatırımların sonuçlarını etkileyebilecek dış faktörler vardır.

Smart Trade Coin Yazılımı Kullanıcı dostu, merkezi olmayan, yeni nesil kripto para birimi ticaret platformudur. Hem deneyimli hem de deneyimsiz kullanıcılar için ayna (kopya) ticareti ve arbitraj. Artık tüm borsalar ve tüm varlıklarınız BİR hesapta olabilecek. Bunu kullanarak yapılan arbitraj işlemlerinin karlılığı bağımsız canlı testlerle onaylanmıştır.

Her iki çözüm de halihazırda piyasada, canlı olarak test edildi ve sürekli geliştirildi.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla.

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com