Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

BitcoinAltcoin

ALGO Coin nedir? 2024 Algorand (ALGO) Coin yorum ve grafik

ALGO Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. ALGO Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. ALGO Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. ALGO Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. ALGO Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

ALGO Coin Yorum 2024

ALGO Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen ALGO Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Bugün için Algorand fiyat $1,10 24 saatlik ticaret $525.448.517 hacmiyle şeklindedir. Fiyat son 24 saatte 17.3% artmıştır. 3,1 Milyar ALGO coin dolaşım arzına ve maksimum 10 Milyar arzına sahiptir.

ALGO NEDİR?

Algorand, çok çeşitli uygulamaları destekleyen , kendi kendini idame ettiren, merkezi olmayan, blok zinciri tabanlı bir ağdır. Bu sistemler güvenli, ölçeklenebilir ve verimlidir, gerçek dünyada etkili uygulamalar için tüm kritik özelliklerdir. Algorand, yeni güven biçimleri oluşturmak için güvenilir performans garantileri gerektiren hesaplamaları destekleyecektir.

Algorand ana ağı Haziran 2019’da yayına girdi ve Aralık 2020 itibariyle günde yaklaşık 1 milyon işlemi gerçekleştirebildi.

Algorand’ın Kurucuları Kimlerdir?

Silvio Micali, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nde bilgisayar bilimi profesörü ve Algorand’ın kurucusudur. Güvenli iki taraflı hesaplama, elektronik nakit, kripto para birimleri ve blok zincir protokolleri teorisi ve pratiğine yaptığı temel katkılardan dolayı Turing Ödülü’nü (2012’de) almıştır. Bu onu dünyanın önde gelen kripto yaratıcılarından biri yapıyor.

İlgini Çekebilir  Kripto para operasyonu: Gözaltılar var

Algorand’ı Benzersiz Yapan Nedir?

Algorand, Bitcoin ve diğer blok zincirlerin yavaş işlem sürelerine yanıt olarak işlemleri hızlandırmak ve verimliliği artırmak için icat edildi. Algorand, izinsiz bir saf hisse ispatı blok zinciri protokolüne dayandığı için çok düşük işlem ücretleri ve madencilik ( Bitcoin’in enerji yoğun süreci gibi) olmayacak şekilde tasarlanmıştır .

Dolaşımda Kaç Algorand (ALGO) Coin Var?

Algorand blok zincirinin doğuşu, 10 milyar ALGO’nun basıldığını belirtir. Sabit ve değişmez 10 milyar ALGO’nun dağıtımı, 2024’ün ilk planı yerine 2030’da sona erecek. Algorand’ın tokenomikleri hakkında daha fazla bilgi için buraya bakın .

Algorand Ağı Nasıl Güvenlidir?

Algorand blok zinciri, izinsiz, saf bir hisse kanıtı blok zinciri protokolüdür. Kök bloğun rastgele seçilmiş doğrulayıcılar tarafından (bilgisayar gücü kullanılarak) doğrulanması gereken iş kanıtı blok zincirlerinden farklı olarak, saf hisse kanıtı yaklaşımında tüm doğrulayıcılar birbirleri tarafından bilinir ve yalnızca üzerinde anlaşmaya varmaları gerekir. Yeni bir blok oluşturmak için bir sonraki blok.


ALGO Coin Analiz

ALGO Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde ALGO Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ALGO Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

ALGO Coin Yorum

ALGO Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. ALGO Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. ALGO Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ALGO Coin Uzman Yorumları

ALGO Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

ALGO Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

ALGO Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

ALGO Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

ALGO Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

ALGO Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

ALGO Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

ALGO Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

ALGO Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com