Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Uzmanların Bitcoin Yorumları 2024 Selcoin – Ekonomikoçu – Efe Bulduk

Bitcoin Uzman Yorumları en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bitcoin Yorum ve analizler pek çok sosyal medyada yer alan ve büyük kitlelerin takip ettiği uzmanlar tarafından kendi hesaplarında paylaşılıyor. Sizin için bu yorumları derledik. Bitcoin Yorum ve analizlerine sosyal medyada kaybolmadan buradan ulaşabilirsiniz.

Uzmanlar genel olarak Bitcoin de düşüş trendi içinde olduğumuzu Fakat ara yükselişlerin değerlendirilmesi gerektiğini dile getiriyorlar.

Selcoin Youtube Yorumlarına Devam Ediyor “Düşüş Trendindeyiz”

Selcoin Twitter da yaptığı bitcoin ve altcoin yoruları ile büyük bir kitlenin takip ettiği önemli bir uzman haline geldi. Selcoin Youtube kanalı açtıktan sonra Bitcoin Yorum çalışmalarına buradan devam eden Selcoin, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Youtube kanalında yaptığı son yayında Bitcoin Yorum ve analizini de paylaşan Selcoin Bitcoin için Düşüş trendinde olduğumuz ve ara yükselişlerin olabileceğini belirten uzman şunları da söyledi;  “Bir iki gündür yukarı yönlü hareketler var direnç seviyeler aşıldı. Bitcoin’de özellikle direnç seviyeleri aşıldıktan sonra ben de değerlendirdim dedim. 37.000 dolar seviyesinden bitcoin aldım dedim. %5 stoplu elimde tutacağım. Çünkü bitcoin’de yukarıya 43000 48000 seviyelerine kadar bir Yükseliş hareketi gelebilir.  Bu ara yükselişi değerlendirebilmek adına hem bitcoin’den hem altkoinlerden fırsatları değerlendirmek gerekir.

Düşüş trendi içerisindeyiz. Ben bu ara Yükseliş içerisinde bu direnç seviyeleri ne geldikçe kademeli olarak kar alıp gene kenara çekilirim ve dirençler kırıldıktan sonra yeniden gemiye atlamak isterim. Çünkü direnç kırılmamış bir ürün pahalıdır, direnci kırdıktan sonra ürün artık ucuzdur. Bitcoin burada direnci kırdıktan sonra bu ürün artık ucuzdur derim ya da retesti de konuştuk, bakın 36 37 bin dolar seviyesinin destek olduğunu söylemiştim. Dünkü videoda da retest yaptı bu alana bu alandan 36 37 bin seviyesinden değerlendiren gene karlı konumda.  Bu destek seviyesi altında 4 saatlik kapanışlar gelmediği sürece de ara Yükseliş trendinin devam etmesini bekleyeceğiz”

İlgini Çekebilir  Aegirsoft yazılım şirketinden Türkiye için dev Blockchain Projesi Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Selcoin in yorumlarının tamamını buradan izleyebilirsiniz.

Ekonomikoçu Bitcoin Yorum ve Eteryum Yorum twitleri ile Dikkat Çekiyor

Yurtdışı piyasalar ile ilgili yorumları ile büyük takipçi sayılarına ulaşan Ekonomikoçu, takipçilerden gelen talepler doğrultusunda Bitcoin Yorum paylaşımlarına devam ediyor. Global bir bakış açısıyla piyasaları değerlendiren Ekonomikoçu özellikle düşüş trendinin Elon Musk tarafından atılan twitlerle tutulmaya çalıştığını belirtiyor ve verdiği grafiklerle bunları destekliyor.  “#BTCUSD Aylardır kripto piyasasına #ETHUSD yön veriyor diyorum. Ağalar #BTC yi 60 65 bandında sattılar. En son 55 bin bölgesinde dolanırken ELON negatif bir haber yapıp düşüşlerin önünü açtı. Ama; aynı ELON 30 K civarında da pozitif haber yaptı. Bu şu demek Emir böyle Bu bantta dalgalanmamiz lazım bende gereğini yapıyorum. Zaten büyük teknikte bunu gösteriyor. Yani sert düşen popülaritesi yüksek enstrümanlar da hurra aşağıları göstermezler. Bant bant indirirler soğuta soğuta..

35 K önemli bir pivottur altı üzeri diye bakılmalıdır. Yükselişler yaşanırsa 43.500 bölgesi ilk önemli dirençtir. Majör direnç bölgeleri 48.500 den geçer. 35 altı kaldığı gün satışa maruz kalır. Alt seviyeleri geçmiş twetlerde bahsetmiştim” diyerek takipçilerini uyaran uzman Elon Musk ın yaptıklarını grafiklerine taşıdı. 

 

 

“Büyük grafik izleyenler ELON un hamlelerini anca anlayabilirler. Onlar küçük grafikler ile uğraşmazlar. Onların derdi sadece BTC değildir. Koca bir piyasa var ortada ve ciddi nakit akışı dönüyor. ETHUSD haftalığa göre Elon hamlesi nizamidir.” diyerek Eteryum a dikkat çekti.

 

Twitter a Yeni Giren Efe Bulduk Hızlı Takipçi Artışı ile Dikkat Çekiyor

10 yıllık Forex ve 4 Yıllık kripto uzmanlığını Twitter a taşıyan Efe Bulduk büyük ilgi gördü ve çok hızlı bir şekilde yüksek takipçi sayılarına ulaştı. Yaptığı hacimli işlemleri çekinmeden paylaşan uzman çok önemli Bitcoin Yorum çalışmaları ile ilgi kaynağı oldu.

 


Bitcoin için yaptığı yorumda “40,200$-40,600$ bandı kritik. Sağlıklı bir kırılım görürsem ve fake out olmadığına kanaat getirirsem, hesabın ilk günlerinde paylaştıklarıma benzer 40-50BTC’lik bir long açacağım” diyerek paylaşım yapan uzmanın verdiği grafiklerde büyük ilgi görüyor.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bitcoin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Bitcoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitcoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com