Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

BitcoinAltcoin

Türk Futbolunda Devrim Yapan Bursaspor Socios ile Anlaştı ve Fan Token Çıkartıyor

Chiliz Coin ile Kripto para dünyasında devrim yapan Socios ve Chiliz, Türk Futbolunda devrim yaparak 4. şampiyon takım olan Bursaspor ile anlaştı. $BUR token koduyla Bursaspor Fan Token çıkaracak olan Bursaspor, futbol dünyasında hatırı sayılır yere sahip çok özel taraftarlarına, takımlarına destek olmak için yeni bir fırsat sunmaya hazırlanıyor.

 

Bursaspor Fan Token ile Takıma Büyük Destek Yolda

Eşine az rastlanan yeni stadyumu Timsah Arena ile Dünya futbol sahnesinde büyük ilgi gören Bursaspor, Kripto para dünyasına giriş yaparak yeni bir devrim için kolları sıvadı. İlerleyen aylarda satışa çıkarılacak Bursaspor Fan Token BUR koduyla işlem görecek. Socios tarafından daha önce satışa çıkan fan tokenler kulüplere büyük gelir oluşturmuştu.  En son Manchester City ile anlaşan Socios şimdi de Bursaspor ile yaptığı anlaşmayı duyurdu.

 

BUR Fan Token Satışları Çok Yakında Başlayacak

Bursaspor, dijital dünyanın yeniliklerinden geri kalmamak adına Socios.com ekosistemine dahil olan altıncı Türk takımı oldu. Türkiye de şampiyon olarak bir devrim gerçekleştiren Bursaspor 4. büyük takım unvanını almıştı.

Spor organizasyonlarının dijital dönüşümü gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için kurulan, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, AC Milan ve Manchester City gibi dünya devlerinin de dahil olduğu güçlü Socios.com kadrosuna Bursaspor da dahil oldu.

İlgini Çekebilir  İDDİA: Madencilik Gelirinin Düşmesi Boğa Piyasasının Başlangıcını Temsil Ediyor

Bursaspor Kulübü yaptığı açıklamada; “Chiliz ile ortaklık kurarak kulübümüzün baş harfleri olan $BUR Fan Token’larını önümüzdeki aylarda satın alabilecek olan taraftarlarımız  kulübümüzün önemli kararlarının oylamalarında yer alma hakkına sahip olmanın yanı sıra birbirinden değerli VIP ödüllerini kazanma fırsatını da elde edecek. $BUR Fan Token lansman tarihi, fiyatı ve ilk oylamayla ilgili detaylar ise yakında açıklanacak” diyerek takımlarına destek olmak isteyen taraftarlarına müjdeyi vermiş oldu.

Chiliz ve Socios.com Kurucu ve CEO’su Alexandre Dreyfus ise şu ifadeleri kullandı: Chiliz ve Socios.com’un Kurucusu ve CEO’su Alexandre Dreyfus ise şunları söyledi: “10 yıldan biraz daha uzun bir süre önce Bursaspor Süper Lig şampiyonu oldu. Kulüp geçmişinde takım ile tutkulu taraftarları arasında inanılmaz bir bağ oluşturan büyük başarılara sahip. Fan Tokenlar aracılığıyla kulüp geleceğe bakarken, taraftarlar da artık takıma her zamankinden daha yakın olma fırsatına sahip olacaklar. Bursaspor’u altıncı Türk kulübümüz ve 33. iş ortağımız olarak ağımıza dahil etmekten mutluluk duyuyoruz.”

 

NFT Kripto Dünyasında Hızla Büyüyor Futbolda Bunun En Büyük Paydaşlarından

Chiliz, konsept ve gerçek zamanlı olarak NFT’lerle benzersiz dijital spor hatıralarının yolunu açıyor. Ayrıca NFT’lere takımla ilgili somut avantajlar ekleme fikrini de geliştiriyor. Bu şekilde somut gerçek dünya değerine sahipler ve bu gelecekteki talebi yönlendirebilir. Futbol dünyasında büyük ilgi gören Dijital hatıralar kulüpler için büyük gelir kapısı oluşturuyor. Bu adımıyla bu dünyaya giriş yapan Bursaspor takıma destek olmayı seven büyük taraftarı ile yeni bir devrim yazma fırsatı ile karşı karşıya. Bursaspor bu fırsatı iyi değerlendirerek çok daha büyük başarılar hedefliyor.

İlgini Çekebilir  Paribu nedir? Paribu kimin? Paribu iletişim ve müşteri hizmetleri

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

BUR Token piyasaya çıktığında fiyatı belli olacak.

Fiyat bilgisi için Token çıkışını beklemek gerekiyor.

Piyasaya çıktıktan sonra Chiliz Borsasında alınabilecek.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com