Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Dogecoin, Elon Musk’ın 1 dolar iması sonrası yeniden yükselişe geçti

Musk’ın tweetleri uzun zamandır kripto para piyasasında iniş ve çıkışlara yol açıyor. Bu hafta bitcoin başta olmak üzere kripto para birimlerinin keskin değer kaybı piyasaları sarsmıştı. Kripto paralarda yaşanan düşüş, Çin’in finans ve ödeme hizmeti veren kuruluşların kripto para işlemi yapmasını yasaklamasının ardından hızlanmıştı.

DEĞER KAYBETMİŞTİ

Bitcoin, Çarşamba günü üç ayın en düşük seviyesine inerek yüzde 30’a yakın değer kaybıyla 30 bin dolara kadar düşmüştü. Geçtiğimiz hafta Musk’ın artık kripto paralarla Tesla otomobil satışlarının yapılmayacağını açıklamasının ardından bitcoin ve kripto paralar değer kaybetmişti. Musk ise kripto para birimlerine inansa da bitcoinin enerji israfından ötürü endişeli olduğunu dile getirmişti.

Daha önce de Musk’ın ABD’nin en ünlü şov programlarından Saturday Night Live’ı sunarken programda dogecoin için “alavere dalavere” ifadesini kullanması da kripto para biriminde değer kaybına yol açmıştı.

“1 DOLAR” İMASI SONRASI YÜKSELDİ

Musk son yaptığı paylaşımda “Penceredeki Doge ne kadar?” yazdı. Bir banknotun üzerine Dogecoin simgesini koyan Musk, kripto paranın 1 dolara ulaşabileceğini ima etmiş oldu. Böylece dogecoin gün içinde bir ara yüzde 15 değer kazandı. Musk, bir kullanıcının attığı tweete de, “Hiç Dogecoin satmadım, satmayı da planlamıyorum” yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir  MicroStrategy, 400 milyon dolarlık Bitcoin alacak

İşte Musk’un o paylaşımı:

Dogecoin, Elon Musk'ın '1 dolar' iması sonrası yeniden yükselişe geçti

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla.

Dogecoin, Elon Musk'ın 1 dolar iması sonrası yeniden yükselişe geçti BBC

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com