Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

HOT coin yorum 2024 Holo (HOT) yükselişe geçti! Holo coin analiz

HOT coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. HOT coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. HOT coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. HOT coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. HOT coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

HOT coin Yorum 2024

HOT coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen HOT coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

HOLO (HOT) COOİN YORUM – 27 NİSAN

Michael van de Poppe’nin HOT, DENT, NPXS ve WIN gibi kripto paraların teknik analizini son dönemlerde ciddi anlamda arttırmasının sebebi de Türkiye olabilir. Türkiye’de ciddi bir kitlenin adı geçen kripto paralara yatırım yaptığı ve sosyal medya üzerinden ünlü ismi etiketleyerek HOT vb. kripto paralar için teknik analiz sorduğu görülmekte.

Poppe de bu istekleri kıramayarak HOT için teknik analiz verilerini ortaya koydu ve kendi yorumunu açıkladı. Poppe aslında HOT’un durumunun DENT ve NPXS’e de benzediğini ifade etti. Analistin paylaştığı grafiğe bakıldığında, HOT/USDT için en temel desteğin 0,010 dolar olduğu görülüyor. Bunun devamında ise 0,005764 doların destek olduğunu vurgulayan analist, buranın test edilmesinin çok olası olduğunu da ifade etti.

İlgini Çekebilir  Coinbase halka arz oluyor! Coinbase token ile listelenecek! Coinbase nedir, Coinbase halka arz nasıl alınır?

Holo (HOT), bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla %8 yükseliş elde etti ve 0,013 dolardan işlem görmekte. Son 14 günde %26 düşüş yaşayan HOT, dip nokta olarak ise son düşüşlerde 0,010 dolar desteğine çekilmiş gibi gözüküyor. HOT fiyatının bu destekten dönmüş olmasına rağmen Poppe fiyatın ilerleyen günlerde 0,005 dolar seviyesine kadar çekilebileceğini düşünmekte.

Poppe’nin HOT için ortaya koyduğu direnç ise 0,014 dolar. HOT, an itibarıyla bu direnci zorluyor ve söz konusu seviyenin kırılması ile beraber hızlı bir 0,02 dolar serüveni görülebilir. HOT’un tüm zamanların en yüksek seviyesi olarak ise 0,031 dolara ulaştığı biliniyor.


HOT coin Analiz

HOT coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde HOT coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. HOT coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

HOT coin Yorum

HOT coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. HOT coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. HOT coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

HOT coin Uzman Yorumları

HOT coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

HOT coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

HOT coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

HOT coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

HOT coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

HOT coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

HOT coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

HOT coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

HOT coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com