Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

CHZ coin yorum 2024 CHZ (Chiliz) yükselişe geçti! CHZ coin analiz

CHZ (CHİLİZ) COİN YORUM – 27 NİSAN

Chiliz şu anda CoinMarketCap listesinde 52. sırada yer alıyor ve şu anda 2,3 milyar dolarlık piyasa değeri ile 0,44 dolardan işlem görüyor. Madeni para, son 24 saatte fiyat artışını yüzde 12’ye yakın gördü ve direnci 0,46 dolar civarında test etmeye yakındı. Bir trendin tersine dönmesi durumunda 0,39 $ ‘lık güçlü destek de var.

CHZ coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. CHZ coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. CHZ coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. CHZ coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. CHZ coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

CHZ coin Yorum 2024

CHZ coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen CHZ coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Bollinger Bantları daraldı ve piyasanın şimdi Nisan ayının ilk günlerine kıyasla daha az dalgalı olacağının sinyallerini verdi. RSI göstergesi aşırı alım bölgesine doğru ilerliyordu ve kısa vadeli kazançların güçlü olasılığını gösteriyordu.

 

Önemli Destek ve Direnç Seviyeleri

İlgini Çekebilir  Badger (DAO) coin nedir, neden yükseliyor? Badger (DAO) Coin yorum ve grafiği!

Chiliz (CHZ) fiyatı haberimizin hazırlandığı sırada 0.45 dolar seviyelerinden işlem görüyor ve 0.50 dolar barajını aşmak için güç topluyor. Uzmanlar yukarı yönlü bir fiyat kırılması için 0.60 dolarlık kritik direnç seviyesini işaret ediyor. CHZ, bu seviyeyi en son 16 Nisan tarihinde görmüştü ve bu seviyede yakalanan ivme ile fiyat 0.80 dolara kadar tırmanmıştı. Nitekim fiyat bu seviyelerde korunamasa da 0.60 doların önemli bir kırılma noktası olduğu gözler önüne serildi.

Öte yandan olası bir düşüş senaryosunda CHZ adına kritik direnç seviyesi 0.36 dolar olarak kaydedildi. Ancak boğalar bu seviyede güçlü bir savunma hattı kurmuş durumda ve fiyat henüz 0.36 doların altına sarkmadı.


CHZ coin Analiz

CHZ coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde CHZ coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. CHZ coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

CHZ coin Yorum

CHZ coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. CHZ coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. CHZ coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

CHZ coin Uzman Yorumları

CHZ coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

CHZ coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

CHZ coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

CHZ coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

CHZ coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

CHZ coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

CHZ coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

CHZ coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

CHZ coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com