Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

NEO Coin Yorum (19 Nisan): NEO Fiyat Analizi Grafik 2024

Neo (NEO) fiyatı, Şubat 2018’den bu yana en yüksek seviyesinde işlem görmesi için 24 saat içinde% 40’tan fazla yükseldi. Gün içi 133 dolara ulaşan Neo’nun ABD doları karşısındaki değeri, ortasından bu yana ağız sulandıran% 1,534 arttı.

NEO Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. NEO Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. NEO Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. NEO Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. NEO Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

NEO Coin Yorum 2024

NEO Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen NEO Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Satış, madeni paranın kazançlarının bir kısmını yazarken 115 $ civarında işlem görmeye zorladığını gördü. Buna rağmen, Neo’nun fiyatı hafta boyunca yaklaşık% 90 artmaya devam ediyor ve bugüne kadar yaklaşık% 500 daha yüksek.

Neo’nun fiyat artışlarına ne katkıda bulundu?

Neo, bir ağ yükseltmesine doğru ilerleyen güçlü talep sayesinde geçen yılın büyük bir kısmında yükseliş eğiliminde. Blok zinciri ağı aynı zamanda Çin’de büyük destek alan birkaç açık kaynaklı projeden biridir; Çin’in yatırım aracı olarak Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine selam verdiğine dair raporların ardından en son yükseliş geldi .

İlgini Çekebilir  Ayıların satacak Bitcoin'i kalmadı

Neo (NEO) dışında, haberlerden kazanılan bir diğer kripto para birimi VeChain (VET). 13. sıradaki Mesleki Eğitim ve Öğretim, son 24 saatte% 17 artarak 0,25 doların üzerinde işlem gördü.

Neo fiyat analizi

NEO/ USD, 14 Nisan’da 68 $ ‘lık direncin kırılmasından bu yana parabolik modda. Bir bardak ve kulp kalıbı oluşturduktan sonra Neo yukarı doğru kırıldı ve 18 Nisan’a kadar art arda beş yeşil mum astı. Günlük grafik, kırmızı mum çubuğunun gösterdiği gibi ayılar hala ortalıkta dolaşsa da, boğaların satışları satın almayı başardığını gösteriyor.

MACD yükseliş bölgesinde artarken, günlük RSI aşağı doğru dönmeye başladı. Sürekli kar rezervasyonu, satıcıların avantaj sağladığını ve fiyatları düşürmeye çalıştığını görebilir. Bu senaryo acil hedefi 100 $ ‘a koyarken,% 25 geri çekilme 20 günlük EMA’ya (74 $) işaret ediyor.

Bununla birlikte, genel tablo NEO/ USD için yükseliş eğilimini sürdürdüğünden, başka bir yükselme olasılığı daha yüksektir. Bu olursa, boğaların 150-180 dolarlık kısa vadeli hedefler için zorlamadan önce 133 dolarlık bir yeniden testi hedeflemesi olasıdır.


NEO Coin Analiz

NEO Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde NEO Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. NEO Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

NEO Coin Yorum

NEO Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. NEO Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. NEO Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

NEO Coin Uzman Yorumları

NEO Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

NEO Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

NEO Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

NEO Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

NEO Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

NEO Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

NEO Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

NEO Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

NEO Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com