Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Doge Coin Yorum (14 Nisan) Dogecoin Yükseliyor – Dogecoin (DOGE) Fiyat Analizi

Ne oldu: Dün bir makalede, Dogecoin fiyatının % 20 artarak önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,088 $ ‘a ulaşacağını tahmin ettim. Tezim doğruyken performans beklediğimden daha iyiydi. Dogecoin fiyatı sadece % 20 artmak yerine % 60’ın üzerinde yükseldi. Bu, toplam piyasa değerini 14,4 milyar doların üzerine çıkardı ve onu dünyanın en büyük 13. kripto para birimi haline getirdi.

Doge Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Doge Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Doge Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Doge Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Doge Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Doge Coin Yorum 2024

Doge Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Doge Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Bu performans üç ana faktörden kaynaklanıyordu. İlk olarak, Bitcoin fiyatı bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 62.000 $ ‘ın üzerine çıkmayı başardı. Fiyatı daha sonra hızlandı ve şimdi 65.000 dolara yaklaşıyor. Çoğu dönemde, kripto para birimlerinin fiyatları Bitcoin yükseldiğinde yükselme eğilimindedir. Dahası, Dogecoin ve Ripple nominal olarak ucuz olduğundan, birçok yatırımcı bunları BTC’ye vekil olarak satın alma eğilimindedir.

İlgini Çekebilir  Bitcoin haram mı? Kripto paralar caiz mi? Diyanet fetvası ve açıklaması!

İkincisi, Dogecoin fiyatı, faiz oranlarını daha uzun süre düşürmeye işaret eden ABD enflasyon rakamları nedeniyle yükseldi. Son olarak, yatırımcılar genellikle Dogecoin ve diğer para birimlerinde Coinbase listesinin önünde yükseliyor.

Dogecoin fiyat tahmini

Dün Dogecoin fiyatı ile ilgili makalemde, para biriminin bir kupa ve kulp kalıbı oluşturduğuna işaret ettim. Bugün, madeni para tüm kısa ve uzun vadeli hareketli ortalamaların üzerinde hareket etti ve yükseliş ivmesi yükselirken. Bu nedenle, benim görüşüme göre, bir geri çekilme mümkün olsa da, kaçırma korkusu DOGE’u daha yükseğe itmeye devam edecektir. Böyle bir durumda, izlenecek bir sonraki temel seviye 0,13 ABD dolarıdır ve bu, mevcut seviyenin yaklaşık % 10 üzerindedir.

 


Doge Coin Analiz

Doge Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Doge Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Doge Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Doge Coin Yorum

Doge Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Doge Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Doge Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Doge Coin Uzman Yorumları

Doge Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Doge Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Doge Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Doge Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Doge için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Doge için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Doge uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Doge durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Doge geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com