Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

STORJ Coin Yorum ve Grafik 2024 STORJ Coin Nedir?

Storj bugünkü fiyatı ₺22,67 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺5.247.017.823 TRY. Storj son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #105, piyasa değeri ₺5.742.633.958 TRY. Dolaşımdaki arz 253.326.755 STORJ coin ve azami seviye arzı. arz mevcut değil.

STORJ Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. STORJ Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. STORJ Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. STORJ Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. STORJ Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

STORJ Coin Yorum 2024

STORJ Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen STORJ Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

STORJ COİN NEDİR?

“Depolama” olarak telaffuz edilen Storj, açık kaynaklı bir bulut depolama platformudur. Temel olarak, kullanıcı verilerini barındırmak için merkezi olmayan bir düğüm ağı kullanır. Platform ayrıca, gelişmiş şifreleme kullanarak barındırılan verileri korur.

Aralık 2014’te yayınlanan bir beyaz bültende Storj, dünyaya ilk kez bir konsept olarak tanıtıldı. Merkezi olmayan, eşler arası şifreli bir bulut depolama platformu olacaktı.

İki yıl sonra, güncellenmiş bir beyaz kağıt yayınlandı. Burada, bulut depolama alanına ihtiyaç duyan kullanıcıları satmak için sabit disk alanı olanlarla bağlayan merkezi olmayan bir ağ tanımlandı. Platform 2018’in sonlarında piyasaya sürüldü.

İlgini Çekebilir  HODL nedir, Bitcoin gibi kripto varlıklarda bu strateji ne kadar doğru?

Sabit disk alanı ve iyi internet bağlantısı olan kişiler ağa katılabilir. Ağda düğüm adı verilen bir birim haline gelirler.

Wilkinson, Atlanta merkezli bir yazılım geliştiriciydi. Merkezi olmayan bir bulut depolama ağı oluşturmak için blockchain teknolojisinden nasıl yararlanılabileceğini gördü.

Kurucu ortağı John Quinn ile birlikte ilk teknik inceleme 2014 yılının sonlarında yayınlandı. O zamandan beri konsept ve ayrıntılar değişti. Storj’un mevcut sürümü olan V3, 2019’un ortasında piyasaya sürüldü.

Quinn, bir blockchain meraklısı olmanın yanı sıra, iş geliştirme konusunda geniş bir geçmişe sahipti. Kendi projelerini (Storj dahil) kurmadan önce, yatırım bankacılığı endüstrisinde yer almıştı. Konsept nihayet bir şirket olarak dahil edildi – Storj Labs Inc., Mayıs 2015’te.

Şirketin başlangıcında, Wilkinson CEO olarak görev yaptı. Daha sonra, ben Golub şu anda CEO olarak görev yaparken, daha deneyimli bir elin direksiyona geçmesi için istifa etti. Wilkinson şu anda baş strateji sorumlusu (CSO), Quinn ise şirketin yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra baş gelir sorumlusu (CSO) olarak görev yapıyor.

Platform, halka açık bir kitle satışında 2014 yılında yaklaşık 460.000 $ değerinde 910 bitcoin topladı.

Birincisi, verileri büyük veri merkezlerinde depolayan geleneksel bulut depolama çözümlerinden farklı olarak Storj, binlerce bağımsız bilgisayardan oluşan bir ağ üzerinde çalışır.

Fazladan birkaç terabayt alanı olan herkes, Tardigrade’i yükleyerek platformda bir düğüm haline gelebilir. Gereken tek şey güçlü ve tutarlı bir internet bağlantısıdır.

Ağın verimliliği, ana bilgisayarların verilerinin depolanması için geleneksel bulut depolama hizmetlerini kullanırken olduğundan çok daha az ödediği anlamına gelir.

İlgini Çekebilir  Kripto para piyasalarında Tesla ve Amazon etkisi

Dolaşımda Kaç Storj Parası Var?

Başlangıçta , Ethereum blok zincirinde yaklaşık 500 milyon dolarlık Storj jetonu basıldı . Storj Labs bir token satışına ev sahipliği yaptıktan sonra, bunların 75 milyonu yakıldı. Şimdi dolaşımdaki toplam tokenler 425 milyonun biraz altında.

2017 yılında, token satışından önce şirket, 245 milyon jetonu bir rezervde kilitledi. Token satışının kendisi dolaşıma giren 70 milyon jetona sahipti.

Storj Ağı Nasıl Güvende Tutulur?

Storj Labs Inc., kullanıcı verilerini oluşturmak ve güvenliğini sağlamak için düğüm bilgisayarlarına yüklenen Tardigrade yazılımını kullanır.

Her düğüm, her bir düğüm ve ana bilgisayar arasında bölünmüş şifre çözme anahtarlarıyla birlikte tüm dosyanın yalnızca rastgele bir parçasını alır ve bu da hacklenmeyi neredeyse imkansız hale getirir.

Düğüm operatörleri, verileri barındırmanın yanı sıra, kripto dünyasında madencilik ( PoW ) olarak bilinen bir süreçte barındırılan dosyaların güvenliğini ve tutulmasını rastgele onaylayarak ödüllendirilir . Storj belirteci bu amaçla kullanılır. Verilerini ağ üzerinde depolamak isteyen kişiler veya kuruluşlar, düğümlere ödenen Storj jetonlarını sağlar

Bu sistem, kullanıcı verilerinin saldırılara ve diğer kötü niyetli saldırılara karşı korunmasını sağlar. Ayrıca, verilerin birkaç ayrı veri depolama biriminde depolanması riskini ortadan kaldırır – bu, planlı, koordineli bir saldırıya maruz kalabilir ve bu da kullanıcı verilerinin toplu kaybına yol açar.

Storj Paralarını Nereden Satın Alabilirsiniz?

En eski blockchain çözümlerinden biri olan Storj tokeninin likiditesi vardır. Elliyi aşkın borsa platformunda, Crypto.com ve Binance dahil olmak üzere diğer büyük para birimleri ve kripto para birimleriyle çiftler halinde listelenen $ Storj var .


STORJ Coin Analiz

STORJ Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde STORJ Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. STORJ Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Algo Coin Yorum 2024 Algorand (ALGO) Coin Nedir? Güncel Algorand Coin Yorum ve Grafik

STORJ Coin Yorum

STORJ Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. STORJ Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. STORJ Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

STORJ Coin Uzman Yorumları

STORJ Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

STORJ Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

STORJ Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

STORJ Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

STORJ Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

STORJ Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

STORJ Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

STORJ Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

STORJ Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com