Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Holo (HOT) Coin Yorum: Origin Protocol (OGN) daha yükseğe çıkarıyor, Yeni ortaklıklar Holo (HOT) ve Wanchain (WAN)

Holo (HOT) ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Holo (HOT) yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Holo (HOT) forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Holo (HOT) grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Holo (HOT) fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Holo (HOT) Yorum 2024

Holo (HOT) Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Holo (HOT) yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

 

HOLO (HOT) COİN YORUM

30 Mart’ta PayPal başkanı ve CEO’su Dan Schulman, Reuters’a yaptığı açıklamada, çevrimiçi ödeme devinin ABD’li tüketicilerinin milyonlarca küresel tüccar ile işlem yaparken kripto para birimleriyle ödeme yapmalarına izin vereceğini söyledi. Bu, kripto para birimlerinin ana akım olarak benimsenmesinde önemli bir adımdır.

Öte yandan Chicago Ticaret Borsası, 3 Mayıs’ta yatırımcıların Bitcoin risklerini kesin olarak korumalarını sağlayacak yeni bir Mikro Bitcoin ( BTC ) vadeli işlem sözleşmesi başlatmayı planlıyor.

Bu aynı zamanda, 5 Bitcoin gereksinimi nedeniyle mevcut Bitcoin sözleşmesini takas edemeyen küçük yatırımcıların, Mikro vadeli işlemlerin 0.1 BTC’den başlamasıyla türevlere dalabilecekleri anlamına geliyor.

HOLO (HOT)/ USDT

Holochain HOT token, 25 Şubat’ta fiyat 0,0030 $ idi. O zamandan beri, token bugün 0,0206 dolara yükseldi ve bir ay içinde % 586 artış gösterdi.

Mitingin son ayağı, Holo Limited’in Holochain’deki rrDHT ağ yenilikleri için ABD patenti aldığının 25 Mart duyurusu ile tetiklendi. Firmaya göre, “bu patent, karmaşık dağıtılmış veri modellerini temsil etmenin ve bunları yüksek esneklikle yönetmenin kolay bir yolunu temsil ediyor.”

İlgini Çekebilir  Cardano (ADA) coin nedir, neden yükseliyor? Cardano (ADA) Coin yorum ve grafiği!

Holo, bir blog gönderisinde, trollerin bu yeniliğe ilişkin patent başvurusunda bulunmalarını önlemek ve ayrıca “kullanıcıların verileri üzerinde egemenlik haklarını” korumak için patentin verildiğini açıkladı. Bu olumlu bir adım olsa da, Holochain’in blockchain teknolojisine güvenilir bir alternatif sunup sunamayacağını yalnızca zaman gösterecek.

Rally başlarken, VORTECS ™ Score 29 Mart’ta yeniden yeşile döndü. Bu süre zarfında HOT, 29 Mart’ta 0.0116 $ ‘dan 30 Mart’ta 0.0197 $’ a yükseldi.

Fiyat, 25 Mart’ta 0,0067 $ ‘dan düşük bir seviyeden, altı günde% 207’lik bir ralli olan 0.0206 $’ a yükseldi. Bu, yükseliş trendinin güçlü bir ivme ile desteklendiğini gösteriyor. Bununla birlikte, yükselişin hızı, göreceli güç endeksini aşırı derecede aşırı alım seviyelerine itti ve önümüzdeki birkaç gün içinde küçük bir düzeltme veya konsolidasyon olasılığını artırdı.

Güçlü yükseliş trendlerinde, boğalar genellikle her küçük düşüşü satın alır. Olumsuz taraftaki ilk destek, 0.0153 $ ‘lık% 38.2 Fibonacci geri çekilme seviyesidir. Fiyat bu desteğin üzerinden geri dönerse, gücü gösterecektir. Boğalar daha sonra fiyatı 0,0206 doların üzerine çıkararak yükseliş trendini sürdürmeye çalışacaklar.

Başarılı olurlarsa, HOT/ USDT çifti, yükseliş trendinin bir sonraki ayağını başlatarak 0,0289 dolara ve ardından 0,0308 dolara ulaşabilir.

Tersine, eğer ayılar fiyatı 0.0136 $ ‘da% 50 geri çekilme seviyesinin altına çekerse, düzeltme 0.0120 $’ da % 61.8 geri çekmeye kadar derinleşebilir. Genellikle böyle derin bir düzeltme, yukarı hareketin bir sonraki ayağının başlangıcını geciktirir.


Holo (HOT) Analiz

Holo (HOT) Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Holo (HOT) hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Holo (HOT) grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Polkadot (DOT) Piyasadaki En İyi Katman-1 Protokollerinden Biri - Weiss

Holo (HOT) Yorum

Holo (HOT) yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Holo (HOT) grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Holo (HOT) yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Holo (HOT) Uzman Yorumları

Holo (HOT) analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Holo (HOT) Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Holo (HOT) Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Holo (HOT) Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Holo (HOT) için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Holo (HOT) için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Holo (HOT) uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Holo (HOT) durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Holo (HOT) geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com