Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Chiliz Coin nedir? Chiliz (CHZ) yorum ve grafik 2024 – Chiliz (CHZ) Coin yorumları nedir?

Chiliz COİN NEDİR?

CHZ coin Spor ve e-spor dünyasında yaygınlaşan kripto para birimidir. Ethereum ağı üzerinde oluşturulan ve bir ERC-20 token’ı olan Chiliz (CHZ),spor ve eğlence kuruluşlarına, izleyicileriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için blockchain tabanlı araçlar sunar.

Chiliz Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Chiliz Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Chiliz Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Chiliz Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Chiliz Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Chiliz Coin Yorum 2024

Chiliz Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Chiliz Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Chiliz, ana akım tüketicilere yönelik blok zinciri destekli ürünler ve hizmetler için bir para birimi seçeneğidir. Günlük deneyimleri yükseltmek istiyoruz – eğlencede hayran katılımı, geleneksel ürünler için alternatif ödeme çözümleri ve daha fazlası.

2012 yılında Malta’da kurulan CHZ Coin geleceği de bu ortaklıklara bakıldığında bir hayli parlak görünüyor. Yatırımcılar sahip oldukları CHZ Coin miktarına göre takımlarının gol marşlarını, forma renklerini ve bunun gibi unsurlarını seçebiliyorlar. Buna ek olarak CHZ Coin yatırımcılarının takımları ile özel etkinliklere katılma ayrıcalığına da sahip olduğu biliniyor.

Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

İlgini Çekebilir  CHZ coin yorum, Chiliz coin yorum ve grafiği - CHZ coin Hangi Ülkenin

Şu an için Barcelona, Atletico Madrid, Paris Saint Germain, Juventus, AS Roma ve Galatasaray ekipleri Chiliz ile anlaşan kulüpler arasında yer alıyor.

Bunun %34’lük kısmı token satışı ve ön satış ile piyasaya sürüldü. Geri kalan %20’lik kısım kullanıcı tabanının rezervi olarak saklanırken %15 stratejik satın alımlar, %15 pazarlama işlemleri %7,5 çekirdek yatırımcılar, %5 ekip ve %3 ise danışmanlık kurulu için ayrılmış durumda.

Chiliz Coin Binance üzerinde yer alsa da projenin ortaklık imzaladığı takımların kripto paralarının Socios borsasında yer aldığı biliniyor. Chiliz ekibinin temel amacı ise yüzlerce takımın kripto paralarının tek bir platformda toplanması.

 

CHİLİZ (CHZ) COİN YORUM:

Chiliz fiyat ticareti, 21 günlük basit hareketli ortalama (SMA) boyunca istikrarlı bir şekilde.

27 Mart’taki azalan kanal patlaması, boğalardan mahkumiyetten yoksundu.

Mevcut fiyat aralığı tutmazsa kayda değer bir dezavantaj bekliyor.

Chiliz fiyatı, 12 Mart’a kadar% 1700 kazançla inanılmaz bir ayda kilitlendi. Ayın ikinci yarısında, altcoin en son en düşük seviyesinde% 52 düzeltme yaptı. Kripto para birimlerinde ticaretin, benzersiz bir disiplin ve tarihsel emsal analizine dayalı net kar hedefleri gerektirdiğini hatırlatmak isteriz .

Kanalın 27 Mart’taki patlamasından bu yana, kripto para birimi alıcıların ilgisini çekmedi. Bunun yerine, 21 günlük SMA boyunca yetersiz hacimde sürüklendi. Sonuç olarak, fiyat hareketi kısa vadeli görünümü uzlaştırmadı ve riski aşağıya doğru eğmeye devam ediyor.

Yukarıda belirtildiği gibi, 21 günlük SMA 0.523 $ ‘dan oyunda ve Mart ayındaki 0.236 Fibonacci geri çekilme seviyesi, 0.464 $’ ın hemen altında olduğu için fiyat alanını güçlendiriyor. Bundan sonra, 50 günlük SMA 0.225 $ ‘dır ve 0.304 $’ lık 0.382 geri çekilme seviyesi düşüşü durdurmazsa, bugünün fiyatından% 50’lik muazzam bir düşüşü temsil eder.

İlgini Çekebilir  Ont Coin Yorum 2024, Ont Coin Grafik, Ontology Coin Fiyat, Ont Coin Ne Kadar? Ontology(ONT)

Yükseliş ruhları, günlük kapanışta 0,559 $ ‘ın üzerine dönebilir ve 0,618 Fibonacci düzelmesine giden yolu 0,693 $’ dan açabilir. Geri çekilme seviyesi, 15 Mart’ın en yüksek seviyesi olan 0.700 $ ‘a ve 19 Mart’ın yükseği 0.712 $’ a oldukça benziyor ve meydan okuyan bir direnç seviyesi olduğunu kanıtlayacak .

Chiliz Coin Geleceği

CHZ Coin hakkında çok fazla yorum mevcut. Chiliz Galatasaray ile yaptığı ortaklıkla sesini duyursa da daha önce Juventus ile yapılan anlaşma projenin dünya çapında dikkat çekmesini sağlamıştı.

Chiliz coin yorumlarına aslında e-spor alanında yapılacak olan girişimler ile bunun değerinin daha da artacak olması eklenebilir. Eğer CHZ ekibi e-spor alanında da önemli ortaklıklara imza atarsa çağa ayak uydurmuş olacaktır.

Chiliz Coin Nasıl Alınır?

Chiliz Coin toplam piyasa değerine ve ticari hacme göre en büyük kripto para borsalarından olan Binance üzerinden satın alınabilir.


Chiliz Coin Analiz

Chiliz Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Chiliz Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Chiliz Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Chiliz Coin Yorum

Chiliz Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Chiliz Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Chiliz Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Chiliz Coin Uzman Yorumları

Chiliz Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

İlgini Çekebilir  Flow Coin Yorum 2024, Flow Coin Grafik, Flow Coin Fiyat, Flow Coin Ne Kadar?

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Chiliz Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Chiliz Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Chiliz Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Chiliz Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Chiliz Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Chiliz Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Chiliz Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Chiliz Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com