Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Stellar Coin nedir? 2024 Stellar (XLM) Coin yorum ve grafik

Stellar bugünkü fiyatı ₺3,01 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺8.507.280.013 TRY. Stellar son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #13, piyasa değeri ₺68.103.429.337 TRY. Dolaşımdaki arz 22.624.025.693 XLM coin ve maksimum seviyede. 50.001.806.812 XLM coin.

Stellar Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Stellar Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Stellar Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Stellar Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Stellar Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Stellar Coin Yorum 2024

Stellar Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Stellar Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

STELLAR COİN NEDİR?

Stellar ağı, farklı varlıklar arası değer transferine olanak sağlayan açık kaynaklı, dağıtık ve topluluğa ait bir blockchain ağıdır. Stellar bu transferleri bir peniden daha az bir tutara gerçekleştirmeyi hedefliyor. Bunu yaparken her gelir seviyesinden insanın, düşük maliyetli finansal servislere erişim sağlamasını amaç haline getirmiş, açık bir finansal sistem olmayı hedefliyor. Stellar ağının kendi dijital para birimi Lumens (XLM) olarak adlandırılıyor. Her Stellar hesabında, Stellar ödeme sisteminin istenmeden tekrar tekrar kullanılmasının (spam) önüne geçmek için küçük miktarda Lumens tutulması zorunlu kılınıyor. Bir kullanıcı, sahip olduğu Lumens sayesinde sahip olduğu herhangi bir para birimini diğer kullanıcıya farklı bir cinsten gönderebiliyor. Stellar akıllı kontratları da destekliyor.

İlgini Çekebilir  1000Sats Coin Yorum Ordinals Coin Analiz ve 1000 Sats Coin Fiyat Tahmini 2024 2026 2031 - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Stellar, eski avukat Joyce Kim ve Jed McCaleb tarafından 2014’de kuruldu. Jed McCaleb aynı zamanda artık kullanılmayan Mt. Gox borsasının kurucusu ve Ripple’ın kurucu ortaklarından biri olarak biliniyor. Hatta ilk başta iki ödeme ağı da aynı protokolü kullanıyordu. Stellar, tıpkı Ripple gibi mali kurumları birleştirmeyi hedefleyen ve sınırlar arası transferlerin maliyetini ve gereken süreyi önemli ölçüde azaltmayı amaçlayan bir ödeme teknolojisi olarak çalışıyor. Ripple bankalara odaklanırken, Stellar bankasız çalışanlara da bankacılık hizmeti getirmeyi hedefliyor. Stellar’ın en büyük iş ortaklıklarından biri olarak Ekim 2017’de IBM ile imzalanan ortaklık, Güney Pasifik genelinde ödemeleri kolaylaştırmak için farklı para birimlerinde koridor açmayı hedefliyor.

Stellar bir yandan Stellar’ın kod tabanının bakımına yardım eden, diğer yandan Stellar topluluğunu destekleyen kâr amacı gütmeyen Stellar Geliştirme Vakfı tarafından destekleniyor.

Stellar Madenciliği Nasıl Yapılır?

Bitcoin gibi iş ispatı kripto para birimlerinin aksine Stellar madencilik yoluyla çıkarılmıyor. 2014’de Stellar ağı faaliyete başladığında, yüzde 1 yıllık enflasyon oranı ile 100 milyar Lumens oluşturuldu. Buna karşın Ekim 2019’da yapılan bir topluluk oylaması, enflasyon mekanizmasına son verdi ve Kasım 2019’da toplam Lumens arzı, daha fazlası üretilemeyecek şekilde yaklaşık 50 milyar Lumens düzeyine indirgendi. Serbest piyasada 20 milyar civarı Lumens bulunuyor. Kalan 30 milyar Lumens’in sahibi Stellar Geliştirme Vakfı, elindeki miktarı Stellar ekosistemini desteklemek için kullanıyor olsa da kalan Lumens arzının da kademeli olarak açık piyasaya girmesi bekleniyor.


Stellar Coin Analiz

Stellar Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Stellar Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Stellar Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Bitcoin'de yükseliş ivme kazandı

Stellar Coin Yorum

Stellar Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Stellar Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Stellar Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Stellar Coin Uzman Yorumları

Stellar Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Stellar Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Stellar Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Stellar Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Stellar Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Stellar Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Stellar Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Stellar Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Stellar Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com