Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

CHZ coin yorum, Chiliz coin yorum ve grafiği – CHZ coin Hangi Ülkenin

Chiliz bugünkü fiyatı ₺4,23 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺17.703.232.225 TRY. Chiliz son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #31, piyasa değeri ₺23.468.239.562 TRY. Dolaşımdaki arz 5.547.664.720 CHZ coin ve maksimum seviyede. 8.888.888.888 CHZ coin.

CHZ coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. CHZ coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. CHZ coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. CHZ coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. CHZ coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

CHZ coin Yorum 2024

CHZ coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen CHZ coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

CHZ COİN YORUM

Chiliz, sporseverlerin ilgisini çekmek için küresel bir platform olan sosyos.com tarafından geliştirilmiştir.

Son zamanlarda Chiliz, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki genişleme için yaklaşık 50 milyon ABD doları tutarında yatırım yapmakla ilgilendiğini söyledi. Chiliz CEO’su Alexandre Dreyfus, Reuters’e verdiği bir röportajda, şirketin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en iyi beş spor ligindeki en iyi franchise’larla hayran tokenleri başlatmak için New York’ta bir ofis düşündüğünü söyledi .

Şirket, dünya çapındaki futbol kulüpleriyle çeşitli ortaklıklar kurmuştur. Öne çıkan konu, İspanyol Kulübü, FC Barcelona ve başka bir İtalyan futbol devi Juventus, taraftar tokenlerini başlatmak için Chiliz’e katıldı.

İlgini Çekebilir  TWT Coin Yorum Trust Wallet Token Analiz ve Fiyat Tahmini 2024 2025 2028 - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Chiliz fiyatıbugün, 24 saatlik işlem hacmi 3.987.360.457 $ ile 0.401751 $ ‘dır.

Dolaşımdaki 5,3 Milyar CHZ madeni paraya ve maksimum 8,89 Milyar arzına sahiptir. Upbit, piyasadaki en aktif ticaret piyasasıdır.

Chiliz şu anda sadece Dash ve Decred’in arkasında , dünyanın en değerli 49. kripto para birimi olarak gösteriliyor.

Chiliz’in fiyatı, son 24 saatte % 50 artışla 0.40 $ ‘dan işlem görüyor ve işlem hacmi 3.404.595.717 $’ dır.

Chiliz COİN NEDİR?

Chiliz, ana akım tüketicilere yönelik blok zinciri destekli ürünler ve hizmetler için bir para birimi seçeneğidir. Günlük deneyimleri yükseltmek istiyoruz – eğlencede hayran katılımı, geleneksel ürünler için alternatif ödeme çözümleri ve daha fazlası.

Chiliz, spor ve eğlence kuruluşlarına, izleyicileriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için blockchain tabanlı araçlar sunar.

Chiliz token Ethereum tabanlı ERC-20 token’i olarak bilinmekte. Socios ve Chiliz ekibi dünyanın dört bir yanından birçok önde gelen spor kulübü ile ortaklıklar imzalayıp, taraftarların Chiliz Coin kullanımı sayesinde takımlarının aldıkları kararlarda söz sahibi olabilmesini sağlıyor.

Yatırımcılar sahip oldukları CHZ Coin miktarına göre takımlarının gol marşlarını, forma renklerini ve bunun gibi unsurlarını seçebiliyorlar. Buna ek olarak CHZ Coin yatırımcılarının takımları ile özel etkinliklere katılma ayrıcalığına da sahip olduğu biliniyor.

Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Şu an için Barcelona, Atletico Madrid, Paris Saint Germain, Juventus, AS Roma ve Galatasaray ekipleri Chiliz ile anlaşan kulüpler arasında yer alıyor. Chiliz’in toplam 8.888.888.888 arzı bulunduğu biliniyor. Bunun %34’lük kısmı token satışı ve ön satış ile piyasaya sürüldü. Geri kalan %20’lik kısım kullanıcı tabanının rezervi olarak saklanırken %15 stratejik satın alımlar, %15 pazarlama işlemleri %7,5 çekirdek yatırımcılar, %5 ekip ve %3 ise danışmanlık kurulu için ayrılmış durumda.

İlgini Çekebilir  Kabile (TRIBE) Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030 - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Chiliz Coin Binance üzerinde yer alsa da projenin ortaklık imzaladığı takımların kripto paralarının Socios borsasında yer aldığı biliniyor. Chiliz ekibinin temel amacı ise yüzlerce takımın kripto paralarının tek bir platformda toplanması.

Chiliz Coin Nasıl Alınır?

Chiliz Coin toplam piyasa değerine ve ticari hacme göre en büyük kripto para borsalarından olan Binance üzerinden satın alınabilir.

Chiliz Coin Geleceği

CHZ Coin hakkında çok fazla yorum mevcut.

Kripto para dünyasında her şeyin pazarlama ve kullanım alanına bağlı olduğu düşünülecek olursa, CHZ ilerleyen yıllarda değer kazanmaya devam edebilir gibi gözükmekte.

CHZ coin fiyat tahmini yapmak zor olsa da bunun kullanım alanına sahip her kripto para projesi gibi üst sıralara çıkacağı düşünülebilir. Chiliz coin yorumlarına aslında e-spor alanında yapılacak olan girişimler ile bunun değerinin daha da artacak olması eklenebilir. Eğer CHZ ekibi e-spor alanında da önemli ortaklıklara imza atarsa çağa ayak uydurmuş olacaktır.


CHZ coin Analiz

CHZ coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde CHZ coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. CHZ coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

CHZ coin Yorum

CHZ coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. CHZ coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. CHZ coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

CHZ coin Uzman Yorumları

CHZ coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

İlgini Çekebilir  XRP davası ne zaman, saat kaçta? Ripple (XRP) davası ne oldu? XRP davası son durum detayları

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

CHZ coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

CHZ coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

CHZ coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

CHZ coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

CHZ coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

CHZ coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

CHZ coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

CHZ coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com