Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Reef Coin nedir? Reef (REEF) Coin yorum ve grafiği 2024

Reef bugünkü fiyatı ₺0,409548 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺2.212.857.344 TRY. Reef son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #96, piyasa değeri ₺4.615.155.591 TRY. Dolaşımdaki arz 11.268.898.338 REEF coin ve maksimum seviyede. 20.000.000.000 REEF coin.

Reef Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Reef Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Reef Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Reef Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Reef Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Reef Coin Yorum 2024

Reef Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Reef Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

REEF COİN NEDİR?

Reef, zincirler arası ticaret sunmayı amaçlayan Polkadot üzerine inşa edilmiş bir DeFi platformudur . Bir getiri motoru ve akıllı bir likidite toplayıcı projenin teklifleri arasındadır.

Proje üzerinde çalışma 2020’nin ikinci yarısında başladı. Reef’in arkasındaki kişiler, kripto ticareti, ödünç verme ve stake etme sürecinin şu anda parçalanmış olduğunu ve “tüm katılımcıları için acı verici bir deneyim” yarattığını savunuyorlar.

Reef, likiditeyi bir araya getirir ve otomasyon sağlar. Ayrıca, mevcut ticaret platformlarıyla ilişkili dezavantajları da ele almayı amaçlamaktadır. Merkezi borsalar güvenlik ihlallerine eğilimliyken, merkezi olmayan rakipler likiditeden yoksun olabilir ve genellikle kullanımı zordur.

İlgini Çekebilir  Binance Coin (BNB) yorum ve grafiği! Binance Coin (BNB) nedir, nasıl alınır?

Reef’i Benzersiz Yapan Nedir?

Reef, en iyi yatırım stratejilerine ayak uydurmakta zorlanan mevcut DeFi kullanıcılarının yanı sıra yeni gelenlere yöneliktir. Şirket ayrıca, Ethereum blok zincirinde görülen yüksek gaz ücretlerinin üstesinden gelmek istiyor , ki bazıları bunun DeFi protokollerini “kullanılamaz” hale getirdiğini iddia ediyor.

Reef’in benzersiz nitelikleri söz konusu olduğunda, herhangi bir DeFi protokolünün işletim sistemine nasıl entegre edilebileceği ile bağlantılıdır. Kullanıcılar tek bir tıklamayla seçtikleri pozisyonlara girip çıkabilir ve likidite havuzu jetonlarını yönetmeyle ilgili bazı güçlükleri ortadan kaldırır.

Reef Coin geleceği hakkında düşünceler nedir?

Polkadot üzerine nasıl inşa edildiğinden dolayı Reef, Avalanche, Moonbeam ve Plasma’nın yanı sıra Ethereum ve Binance Smart Chain üzerindeki DeFi protokollerini destekleyebilir.

Toplam token arzına gelince, yaklaşık% 3’ü Binance Launchpool’a tahsis edilirken,% 21’i token satışları yoluyla yatırımcılara dağıtıldı. Reef ekibi arzın% 16’sını elinde tutuyor ve özel olarak oluşturulmuş bir vakıf% 17,5’ine sahip ve yaklaşık% 12,5’i ekosistemi geliştirmek için ayrılmış durumda. Kalan% 30, protokol emisyonlarına ve likidite ödüllerine ayrılmıştır ve tokenler, şimdi ile 2025 sonu arasında kademeli olarak piyasaya sürülecek.

Reef’in Kurucuları Kimlerdir?

Reef, Denko Mancheski tarafından kuruldu.

Reef’i hayata geçirmekle ilgili en büyük zorluk olarak yetkin bir ekip oluşturmayı tanımladı.

Başarılı bir girişimci olmasına yardımcı olacak kişisel özellikler sorulduğunda, “Bağımlılık yapan bir kişiliğim var – kendim için belirlediğim hayali hedefe ulaşana kadar bir şeyler yapmayı bırakamam.”

Mancheski daha önce “blockchain inovasyonu için teknoloji kuluçka makinesi” olarak hizmet veren küresel bir kripto topluluğu olan Adel için baş teknoloji sorumlusu olarak çalıştı. Ayrıca reklamsız bir sosyal video platformu olan Viewly’nin CTO’su olarak atandı.

İlgini Çekebilir  Shib Coin Yorum Shiba Inu Coin Analiz ve Fiyat Tahmini 2024 2025 2028 - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

 

Reef Ağı Nasıl Güvende Tutulur?

Reef’e göre ağ, Polkadot tarafından işletilen paylaşılan güvenlik modeli altında güvence altına alındı. Bu sadece ağı dayanıklı hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda yükseltmelerin çatal olmadan yapılabileceği anlamına gelir.

REEF tokenlerine sahip olanlar tarafından yönetilen merkezi olmayan bir özerk organizasyon da kuruldu.

Resifi (REEF) Nereden Satın Alabilirsiniz?

REEF, Binance’de iki ticaret çiftinde mevcuttur – bu tokeni Bitcoin ve USDT stabilcoin ile ilişkilendirir. Ayrıca Bilaxy’de de listelenmiştir. REEF, Wrapped Ether ve USDT kullanılarak merkezi olmayan Uniswap borsası aracılığıyla da edinilebilir.


Reef Coin Analiz

Reef Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Reef Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Reef Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Reef Coin Yorum

Reef Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Reef Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Reef Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Reef Coin Uzman Yorumları

Reef Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Reef Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Reef Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Reef Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Reef Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Reef Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Reef Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Reef Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Reef Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com