Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

FLM Coin nedir? Flamingo (FLM) Coin yorum ve grafik 2024

Flamingo bugünkü fiyatı ₺3,74 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺210.453.291 TRY. Flamingo son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #394, piyasa değeri ₺560.967.511 TRY. Dolaşımdaki arz 150.000.000 FLM coin ve azami seviye arzı. arz mevcut değil.

FLM Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. FLM Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. FLM Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. FLM Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. FLM Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

FLM Coin Yorum 2024

FLM Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen FLM Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

FLAMİNGO COİN NEDİR?

Flamingo, Neo blockchain tabanlı, Poly Network iş birliktelik protokolü üzerinde geliştirilmiş merkeziyetsiz finans (DeFi) platformudur. Flamingo, birkaç DeFi uygulamasını tek bir ekosistemde birleştiriyor: Blockchain ağları arası varlık geçidi (wrapper), zincir üstü likidite havuzu (swap), blockchain varlık kasası, kalıcı sözleşme ticaret platformu (perp) ve merkeziyetsiz yönetişim kuruluşu (DAO).

Flamingo ağının çeşitli bileşenlerinin birkaç aşamada kullanıma açılması planlanıyor:

Bitcoin, Ethereum, USDT, Neo, Ontology ve diğerleri için token wrapper: 23 Eylül 2020Swap ve LP tokeni hisselendirilmesi: 30 Eylül 2020Üçüncü aşama kasasının piyasaya sürülmesi ve stablecoin emisyonu: 28 Ekim 2020Perp’in piyasaya sürülmesi: 25 Kasım 2020DAO’nun piyasaya sürülmesi: 23 Aralık 2020

İlgini Çekebilir  NFT nedir: İnternetten kolayca indirilebilen bir dijital eser, nasıl 70 milyon dolara alıcı buldu?

Piyasada Kaç Flamingo [FLM] Coin Var?

FLM tokenlerinin, birkaç grup halinde çıkarılması ve ağdaki katılımlarına göre ekosistem katılımcıları arasında dağıtılması planlanıyor.

Yani Neo’nun blockchain’i tarafından korunuyor. Neo, iki hash fonksiyonu sayesinde koruma altında: SHA-256 (Bitcoin’in [BTC] korunduğunun aynısı) ve RIPEMD-160.

Flamingo Kurucusu Kim?

Flamingo’nun kurucusu, ağın temelini oluşturan, Ethereum’un ana rakiplerinden biri olan Neo blockchain ağının kurucu ortağı Çinli girişimci Da Hongfei.

İkinci katman bir sektör gibi çalışan DeFi platformları, kavramsal açıdan, bir bütün olarak kripto para sektörü fikri ile uyumlu. Yani aracıları ve mali sistemlerdeki merkezi sorun noktalarını ortadan kaldırmak. 2019 başlarında ortaya çıkan DeFi sektörü, 2020 ortalarında şimdiden, kilitlenmiş teminat varlığı olarak 4 milyar doları aştı.

DeFi’nin ana kullanım senaryolarından bazıları kripto para kredi çözümleri, yield farming ve merkeziyetsiz borsalar şeklinde sıralanıyor. Bununla birlikte çoğu kripto para birimi ve onların kendi DeFi alanları için bu çözümlerin her biri genellikle ayrı platform tarafından sağlanıyor.

Flamingo’nun kendine has avantajı, Neo kripto para tokeni için tüm anahtar finansal enstrümanları (token wrap’lama, likidite havuzlama, varlık kasası ve sözleşme ticareti) birleştirmeyi ve onları, kullanıcıları tarafından merkeziyetsiz şekilde yönetilecek tek platformda erişilebilir kılmayı hedeflemesinde yatıyor.

 

Flamingo [FLM] Nereden Alınır?

Ekim 2020 itibarıyla FLM tokeninin ticareti kripto para borsalarının hiçbirinde henüz mümkün değil. Sadece Flamingo ağına direkt katılım ile alınabiliyor.


FLM Coin Analiz

FLM Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde FLM Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. FLM Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

FLM Coin Yorum

FLM Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. FLM Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. FLM Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

FLM Coin Uzman Yorumları

FLM Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

One thought on “FLM Coin nedir? Flamingo (FLM) Coin yorum ve grafik 2024

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

FLM Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

FLM Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

FLM Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

FLM Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

FLM Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

FLM Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

FLM Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

FLM Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com