Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

XEM Coin yorum ve grafiği – XEM Coin nedir?

NEM bugünkü fiyatı ₺3,32 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺7.624.699.435 TRY. NEM son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #23, piyasa değeri ₺29.838.969.716 TRY. Dolaşımdaki arz 8.999.999.999 XEM coin ve maksimum seviyede. 8.999.999.999 XEM coin.

NEM ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Binance, Huobi Global, OKEx, CoinTiger, ve VCC Exchange. Listeleme yapan diğer borsaları kripto borsaları sayfamızda bulabilirsiniz.

XEM Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. XEM Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. XEM Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. XEM Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. XEM Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

XEM Coin Yorum 2024

XEM Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen XEM Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

NEM [XEM] COİN NEDİR?

NEM (New Economy Movement – Yeni Ekonomi Hareketi) kurumlara ve bireysel kullanıcılara çözümler sağlamak üzere blockchain ve kriptografi kullanan platformlar arası bir ekosistemdir. XEM, NEM’in NIS1 genel blockchain ağının yerel kripto para birimidir.

NIS1, Bitcoin’e (BTC) benzer şekilde çalışır: “blockchain” adı verilen halka açık defter üzerinde işlemleri gerçekleştiren ve kaydeden dağıtık düğümlerden (node) oluşan ağa sahiptir. Düğümler, işlemlere zaman ve bilgi işlem kaynaklarını sunarak katkıda bulunur ve işlem ücretleri üzerinden ödül alarak ağa destek sunmak için teşvik edilirler.

İlgini Çekebilir  'Şaka' coinlerin yükselişi yayılacak mı?

2014-2015’teki kuruluşundan bu yana NEM, üç programcının kişisel projesinden çıkıp birkaç platformdan oluşan büyük bir ekosisteme dönüştü.

NEM’in gelişimi ve ilerleyişi artık Singapur’da düzenlemelere uygun işleyen NEM Foundation tarafından yönetiliyor. Vakfın kurucu üyeleri Erik Van Himbergen, Jeff McDonald, Lon Wong ve Leon Yeoh olarak biliniyor.

Erik Van Himbergen, Belçikalı bir girişimci. KU Leuven Üniversitesi’nde işletme ekonomisi, EHSAL Yönetim Okulu’nda muhasebe ve kurumsal finans, Antwerp Üniversitesi’nde ise yazılım mühendisliği okudu. NEM Foundation’ı kuran ancak Nisan 2020’de projeden ayrılan Van Himbergen ise, Manitpro BV danışmanlık ve bilgi teknolojileri hizmetleri firmasını kurdu.

Jeff McDonald, sırasıyla Oklahoma Eyalet Üniversitesi ve Kansas Üniversitesi’nde psikoloji ve teoloji alanında lisans yaptı. McDonald, projenin başlamasından önce çekirdek ekibinin bir parçası olarak NEM üzerinde çalıştı. NEM’e katılmadan önce Güney Kore’deki Keimyung Üniversitesi’nde yardımcı doçent olarak görev yaptı.

Avustralyalı girişimci olan Lon Wong ise, eğitimini New South Wales Üniversitesi’nde elektrik mühendisliği alanında aldı.

NIS1, ağdaki işlemlerin zamanında işlenmesi ve etik kuralara uygun biçimde kaydedilmesini sağlamak amacıyla, çok daha yaygın olan iş ispatı ve hisse ispatı yerine önem kanıtı (Proof of Importance, PoI) ismi verilen konsensüs algoritmasını kullanıyor.

Önem kanıtı, herkesin NIS1 ağında bir düğüm (node) çalıştırmasına ve “temsilci toplama” adı verilen sistem aracılığıyla işlemleri kolaylaştırmasına olanak tanıyor. Sistem, NEM ekonomisindeki “önem puanını” yaklaşık olarak tahmin etmek için her düğümün halihazırda tutulan coin miktarını, ağda ne sıklıkla işlem yaptığını ve kiminle işlem yaptığını hesaplıyor. Elde ettikleri puana göre düğümler, tamamlanmasına yardımcı oldukları işlemlerin ücretlerinden pay alıyorlar.

İlgini Çekebilir  Prom Coin Yorum Prometeus Analiz ve Prom Coin Fiyat Tahmini 2024 2027 2032 - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

NEM ekibinin iddiasına göre önem ispatı algoritması, ağı en çok kullananları tanımlayıp ödüllendirilmesini sağlıyor.

Benzersiz PoI algoritmasına ek olarak NIS1; çoklu imzalı hesap sözleşmeleri, şifreli mesajlaşma, Eigentrust++ itibar sistemi ve blockchain üzerindeki dosyaların orijinalliğini tasdik ve kontrol etmek için Apostille hizmeti gibi ek özellikleri de destekliyor.

NIS1 için diğer önemli piyasayı ise kurumsal düzeydeki çözümler oluşturuyor.

Bunların tümü ağın kullanıma açılması esnasında oluşturuldu. Yani yeni XEM çıkarılamıyor. Ağ düğümleri, her yeni blokta yer alan işlem ücretlerinden pay alarak ağa katkıda bulunma konusunda teşvik ediliyor.

NEM Ağı Güvenli mi?

Ağını güvence altına almak için NEM, Ed25519 genel anahtar imza sistemini ve SHA3 hash algoritmasını kullanıyor.


XEM Coin Analiz

XEM Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde XEM Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. XEM Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

XEM Coin Yorum

XEM Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. XEM Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. XEM Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

XEM Coin Uzman Yorumları

XEM Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

XEM Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

XEM Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

XEM Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

XEM Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

XEM Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com