Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

TRON Coin nedir? Güncel TRON (TRX) Coin yorum ve grafiği

TRON bugünkü fiyatı ₺0,388221 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺10.468.949.310 TRY. TRON son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #28, piyasa değeri ₺27.819.751.426 TRY. Dolaşımdaki arz 71.659.657.369 TRX coin ve azami seviye arzı. arz mevcut değil.

TRON Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. TRON Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. TRON Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. TRON Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. TRON Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

TRON Coin Yorum 2024

TRON Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen TRON Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

TRON COİN NEDİR?

TRON (TRX), 2017’de Justin Sun tarafından Singapur merkezli, kâr amacı gütmeyen Tron Vakfı aracılığıyla kuruldu. Tron Foundation’ın 2017’deki ilk kripto para arzı (ICO) 100 milyar TRX yarattı ve toplam 70 milyon dolar topladı.

TRON Protokolü, blockchain teknolojisini merkez alan bir işletim sistemini temsil ediyor. Bu sistemde geliştiriciler, akıllı sözleşmeler ve merkeziyetsiz uygulamalar (DApps) yaratabiliyor, özgürce yayınlayabiliyor, veri ve diğer içerikleri depolayabiliyor. TRON Vakfına göre bu ağı çevreleyen ekosistem, üst düzey ölçeklendirilebilirlik ve yüksek verimliliğe sahip hesaplama gücü sayesinde tutarlı güvenilirlikte ve yüksek hızda işlem doğrulama üzerine uzmanlaşıyor.

İlgini Çekebilir  Bitcoin 13,400 dolarla 16 ayın yükseğine çıktı

TRON, ilk olarak Ethereum tabanlı bir token olarak yaratıldı. Ancak 2018’de kendi ağına geçti. ERC20 TRX tokeni sahipleri, bu tokenleri TRON ağındaki TRX dijital para birimi ile takas etti. Bunun ardından Ethereum tabanlı tokenler yok edildi. TRON’un kurucusu Justin Sun, sosyal medyayı aktif kullanmasıyla biliniyor. Aynı zamanda BitTorrent’in CEO’su olan Sun, 2020’de Steem’i satın aldı.

TRON Madenciliği Nasıl Yapılır?

TRON, Bitcoin’in iş ispatı (PoW) sistemi yerine yetkilendirilmiş bir pay ispatı (PoS) sistemini temel alıyor. Bu sistemde döngü halinde olan 27 “süper temsilci”, blockchain üzerindeki işlemleri doğruluyor. Süper temsilciler, her altı saatte bir seçiliyor. Blockchain’deki bloklar her üç saniyede bir üretiliyor ve süper temsilciler blok başına 32 TRX blok ödülü alıyor. Siz de bir şahit düğümü (blok önerir ve protokol kararlarında oy kullanır), bir tam düğüm (işlemleri ve blokları yayınlar) veya bir Solidity düğümü (tam düğümlerden blokları senkronize eder, API sağlar) çalıştırarak TRON blockchain’inde görev alabilirsiniz.

Kullanıcılar, stake edilen TRX miktarına eşit bir kaynak olan “Tron Power” kullanarak TRON ağındaki staking’e katılabiliyor.


TRON Coin Analiz

TRON Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde TRON Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. TRON Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

TRON Coin Yorum

TRON Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. TRON Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. TRON Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

TRON Coin Uzman Yorumları

TRON Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

TRON Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

TRON Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

TRON Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

TRON Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

TRON Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

TRON Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

TRON Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

TRON Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com