Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Chiliz (CHZ) Coin yorum – Chiliz, NFT rüzgarında 1 Milyar Dolarlık Piyasa Değerine Tırmandı 9 Mart 2024

CHİLİZ COİN 9 MART YORUM

Spor ve eğlence platformları için dijital bir para birimi olan Chiliz (CHZ), son 24 saat içinde % 70’in üzerinde arttı, çünkü fungible olmayan tokenlerdeki (NFT’ler) son zamanlarda yaşanan patlama, CHZ’nin fiyatını rekor bir seviyeye çıkardı. Chiliz, küresel bir spor hayranı etkileşim platformu olan sosyos.com tarafından geliştirilmiştir.

Yazım sırasında, CHZ 1,2 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile 0,23 dolar civarında işlem görüyor. Token, bu yılın başından bu yana% 1.000 değer kazandı. NFT’ler hızla artıyor ve futbol taraftarlarının markalı tokenlere olan ilgisi son birkaç ayda önemli ölçüde arttı.

Chiliz geçtiğimiz günlerde şirketin ABD’deki genişlemeye yaklaşık 50 milyon $ yatırım yapmayı planladığını duyurdu. Chiliz CEO’su Alexandre Dreyfus, bir röportaj sırasında Reuters’e, şirketin ABD’deki beş büyük spor liginin önde gelen franchise’larıyla hayran tokenleri başlatmak için New York’ta bir ofis düşündüğünü söyledi.

Chiliz ve Global Futbol Kulüpleri

Şirket, dünya çapındaki futbol kulüpleriyle çeşitli ortaklıklar kurmuştur. İspanyol Kulübü FC Barcelona ve İtalyan devi Juventus, hayran tokenlerinin lansmanı için Chiliz’e katıldı. Chiliz şu anda Nexo ve Celsius’un ardından dünyanın 62. en değerli kripto para birimi olarak gösteriliyor. CHZ, son 7 günde yaklaşık% 350 arttı.

Chiliz (CHZ) ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Chiliz (CHZ) yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Chiliz (CHZ) forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Chiliz (CHZ) grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Chiliz (CHZ) fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Chiliz (CHZ) Yorum 2024

Chiliz (CHZ) Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Chiliz (CHZ) yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

İlgini Çekebilir  Ethereum'da tarih tekerrür eder mi?

Finance Magnates daha önce İtalyan futbol kulübü AC Milan tarafından Chiliz ile ortaklaşa başlatılan bir taraftar belirteci olan ACM Crypto token’ın piyasaya sürüldüğünü bildirdi.

Taraftar Token Piyasası değeri şu anda 194 milyon dolardır. Futbol, diğer spor, eSports’a ve eğlence Çok daha fazla lider kuruluşlar 2021 yılında Fan Simgelerinizi başlatmak için astarlanmış olan,”

Chiliz bir sözü resmi duyuru .

 

Chiliz COİN NEDİR?

Chiliz, ana akım tüketicilere yönelik blok zinciri destekli ürünler ve hizmetler için bir para birimi seçeneğidir. Günlük deneyimleri yükseltmek istiyoruz – eğlencede hayran katılımı, geleneksel ürünler için alternatif ödeme çözümleri ve daha fazlası.

Chiliz, spor ve eğlence kuruluşlarına, izleyicileriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için blockchain tabanlı araçlar sunar.

CHZ Coin Nedir?

Chiliz token Ethereum tabanlı ERC-20 token’i olarak bilinmekte.

Chiliz Coin Galatasaray ile yaptığı ortaklık ile ülkemizde sesini duyurmuş olsa da Juventus veya Barcelona gibi çok daha büyük ortaklıklara imzaattığı da biliniyor.

2012 yılında Malta’da kurulan CHZ Coin geleceği de bu ortaklıklara bakıldığında bir hayli parlak görünüyor. Yatırımcılar sahip oldukları CHZ Coin miktarına göre takımlarının gol marşlarını, forma renklerini ve bunun gibi unsurlarını seçebiliyorlar. Buna ek olarak CHZ Coin yatırımcılarının takımları ile özel etkinliklere katılma ayrıcalığına da sahip olduğu biliniyor.

Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Şu an için Barcelona, Atletico Madrid, Paris Saint Germain, Juventus, AS Roma ve Galatasaray ekipleri Chiliz ile anlaşan kulüpler arasında yer alıyor. Chiliz’in toplam 8.888.888.888 arzı bulunduğu biliniyor. Bunun %34’lük kısmı token satışı ve ön satış ile piyasaya sürüldü. Geri kalan %20’lik kısım kullanıcı tabanının rezervi olarak saklanırken %15 stratejik satın alımlar, %15 pazarlama işlemleri %7,5 çekirdek yatırımcılar, %5 ekip ve %3 ise danışmanlık kurulu için ayrılmış durumda.

İlgini Çekebilir  Mirror Protocol Coin Yorum (MIR) Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030 - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Chiliz Coin Binance üzerinde yer alsa da projenin ortaklık imzaladığı takımların kripto paralarının Socios borsasında yer aldığı biliniyor.


Chiliz (CHZ) Analiz

Chiliz (CHZ) Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Chiliz (CHZ) hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Chiliz (CHZ) grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Chiliz (CHZ) Yorum

Chiliz (CHZ) yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Chiliz (CHZ) grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Chiliz (CHZ) yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Chiliz (CHZ) Uzman Yorumları

Chiliz (CHZ) analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Chiliz (CHZ) Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Chiliz (CHZ) Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Chiliz (CHZ) Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Chiliz (CHZ) için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Chiliz (CHZ) için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Chiliz (CHZ) uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Chiliz (CHZ) durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Chiliz (CHZ) geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com