Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Avax Coin Yorum – 9 Mart – Avalanche (AVAX) Nedir?

AVAX COİN YORUM

Avalanche (AVAX), TUSD’yi DeFi merkezli katman 1 blok zincirinde yerel bir stabilcoin varlığı yapmak için True USD ile ortaklık kurdu. Ayrıca Avalanche, OIN Finance’te listelenmiştir. Bu, stabilcoin basmak için teminat olarak AVAX tokenlerini kullanmayı mümkün kılacaktır.

Avax Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Avax Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Avax Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Avax Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Avax Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Avax Coin Yorum 2024

Avax Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Avax Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Piyasadaki en hızlı Blockchain’lerden biri

Avalanche, Cornell Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Profesörü Emin Gün Sirer tarafından, Bizans Hata Toleransı gibi klasik fikir birliği modellerinin faydalarını, ilk olarak Bitcoin blok zinciri tarafından tanıtılan Nakamoto mutabakatı ile birleştirme vizyonuyla 2018 yılında kuruldu.

Çoklu zincir ağlarında, her zincir EVM veya WASM gibi bir sanal makinenin ayrı bir örneğini çalıştırır. Bu, saniyenin altında işlem süreleri ve anında kesinlik ile saniyede 4500 işlem gerçekleştirmeyi mümkün kılar.

Önde gelen yatırımcılardan 18 milyon dolarlık VC fonu toplayan Avalanche, AVAX tokenini başlattı ve Temmuz 2020 token satışında 4,5 saatin altında 42 milyon dolar daha artırdı. Avax ana ağı kısa bir süre sonra, Eylül 2020’de yayına girdi.

İlgini Çekebilir  Doge Coin Yorum 2024 Dogecoin (DOGE) Nedir? Güncel Dogecoin Yorum ve Grafik

Şubat 2021’de Avalanche/ Ethereum köprüsü açıldı.

Bu, Ethereum kullanıcılarının ERC-20 ve ERC-721 tokenleri gibi varlıklarını Avalanche’a taşımasına olanak tanır.

Akademik Ortaklıklar Latin Amerika’ya uzanıyor

Güçlü bir akademik figür olan Prof. Sirer ile Avalanche, Şili Blockchain Akademisi ve Güney Amerika merkezli LACChain Alliance ile inşa etti. Ayrıca Blockchain Araştırma Enstitüsü ve Blockchain Game Alliance’ın ortaklarıdır.

DeFi sektöründe, Avalanche’ın Union (sigorta), Torque (borç verme), Prosper (tahmin pazarları), Securitize (varlık belirteçleri) ve Frontier ve Yield (DeFi toplayıcıları) ile birkaç ekosistem üyesi vardır. Blockchain oyunlarına odaklanan bir yatırım şirketi olan Polyent Games ile NFT sektörüne de girmeye başlıyorlar.

True USD ve OIN Finance’in yanı sıra Avalanche, Türk Lirası ile desteklenen BiLira stablecoin’e de ev sahipliği yapıyor.

Encode Club ile Hızlandırıcı Oluşturma

Polkadot ve Binance arasında Encode Hack Club hackathon’un ana sponsorlarından biri olduktan sonra Avalanche, on haftalık bir hızlandırıcı programı hazırlamak için bir kez daha Encode ile ortak oldu.

Encode dünya çapında 75’ten fazla üniversite ile birlikte çalıştığından, hızlandırıcı esas olarak öğrencileri ve mezunları hedefliyor, ancak prensipte henüz fon toplamayan herhangi bir blok zinciri başlangıcına açık. Katılımcılar 4000 sterlinlik bir burs alacaklar ve son satış konuşmalarından sonra Avalanche hibesi için başvurma veya Encode Invest’ten fon toplama fırsatına sahip olacaklar.

Encode Avalanche Club Accelerator, çevrimiçi olarak düzenlenecek ve Nisan’dan Jund 2021’e kadar devam edecek. Başvurular şu anda 28 Mart’a kadar açık.


Avax Coin Analiz

Avax Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Avax Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avax Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Bitcoin 60,000 doların üzerini gördü

Avax Coin Yorum

Avax Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Avax Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Avax Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avax Coin Uzman Yorumları

Avax Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Avax Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Avax Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Avax Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Avax Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Avax Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Avax Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Avax Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Avax Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com