Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Çin Teknoloji Şirketi Meitu 379 Bitcoin ve 15k Ethereum Satın Aldı

Hızlı bakış:

Çinli bir Teknoloji Şirketi olan Meitu, 379.12 Bitcoin ve 15k Ethereum satın aldı Satın alma 5 Mart’ta yapıldı sırasıyla 22,1 milyon dolar ve 17,9 milyon dolar maliyetle Meitu, satın alma işlemlerini yönetim kurulu tarafından onaylanan kripto yatırım stratejisinin bir parçası olarak gerçekleştirdi Staking sats ve ETH, kurumlar tarafından global affair

Meitu’nun Çinli teknoloji şirketi, 22.1 milyon $ ve 17.9 milyon $ bedelle 379.12 Bitcoin ve 15.000 Ethereum satın aldığını açıkladı. Resmi açıklamaya göre, Bitcoin ve Ethereum alımları 5 Mart’ta açık piyasa işlemlerinde yapıldı.

Meitu, Kripto Yatırım Planının Bir Parçası Olarak Bitcoin ve Ethereum Satın Aldı

The satın alımlar, Meitu Inc.’in Şirketin halka arzından elde edilen gelirler hariç olmak üzere mevcut nakit rezervlerini kullanarak 100 milyon dolara kadar dijital varlık satın alabileceği, Meitu’nun yönetim kurulu tarafından onaylanan ‘Kripto Para Birimi Yatırım Planı’nın bir parçasıdır.

Meitu yönetim kurulunun bir ‘Cryptocurrency Yatırım Planı’ oluşturma kararı, aşağıda açıklandığı gibi blockchain teknolojisinin potansiyeli tarafından motive ediliyor.

Yönetim Kurulu, blockchain teknolojisinin potansiyele sahip olduğu görüşünü alıyor. Mobil internetin PC internetini ve diğer birçok çevrimdışı sektörü kesintiye uğratmasına benzer şekilde, hem mevcut finans hem de teknoloji endüstrilerini alt üst etmek.

Yönetim Kurulu, blok zinciri endüstrisinin hala kendi alanında olduğuna inanıyor. 2005 dolaylarında mobil internet endüstrisine benzer şekilde rly stage.

İlgini Çekebilir  1.000 veya Daha Fazla BTC'ye Sahip Bitcoin Balinaları Çantalarını 19.300 Dolara Sattı

Bu çerçevede, Kurul, kripto para birimlerinin değer takdiri için yeterli alana sahip olduğuna ve hazinesinin bir kısmını kripto para birimlerine tahsis ederek bir çeşitlendirme işlevi görebileceğine inanıyor. hazine yönetiminde nakit tutmaya (küresel olarak merkez bankalarının para arzındaki agresif artışlar nedeniyle amortisman baskısına tabidir).

Kurumlar Staking Sats ve ETH Şimdi Küreselleşti

Göre Longhash’tan alınan verilere göre, Çin merkezli beş büyük kurum bu yıl Bitcoin’e önemli yatırımlar yaptı.

Meitu, Bitcoin ve Ethereum alımlarını gönüllü olarak beyan eden ilk büyük Batılı olmayan şirkettir. Her iki varlığı da satın alan ve bunları kendi hazinesine ekleyen şirket, küresel kurumlar enflasyona karşı korunmak için alternatif değer depoları ararken geleceklerin bir işareti.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com