Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Goldman Sachs Kripto’ya Yeniden Giriyor, Bitcoin için Yerel Bir Zirveye İşaret Edebilir

Özetle:

Goldman Sachs önümüzdeki hafta Bitcoin ve kripto masasını yeniden başlatacak Yatırım bankasının kripto masası ilk olarak Aralık 2017’de açıldı aynı zamanda Bitcoin 20.000 $ ‘a ulaştı Bankanın kripto alanına yeniden girişi Bitcoin için olası bir zirveye işaret edebilir Ancak,’ bu sefer farklı olacak ‘ Microstrategy gibi kurumlar Bitcoin’i toplamaya devam ederken

Dün, Goldman Sachs’ın yatırım bankası, dijital varlıkları çevreleyen yatırım ürünlerine yönelik artan talebin ortasında kripto ve Bitcoin ticaret masasını yeniden başlatacağını duyurdu. Reuters’e göre, banka aynı zamanda ‘Bitcoin Borsası Yatırım Fonu potansiyelini araştırıyor ve dijital varlık korumasını keşfetmek için bilgi talebinde bulundu’.

Goldman Sachs Tarafından Yeniden Girdi Yerel Birine Sinyal Verebilir Bitcoin için En İyi

Goldman Sachs’ın Bitcoin ve kripto alanına yeniden girdiği haberine yanıt olarak Veteran tüccar Peter Brandt, bankanın belirli bir pazara girdiği her seferinde yatırımcıların koruma zamanının geldiğini söyledi. onların parası. Bay Brandt’ın haberler hakkındaki Twitter yorumu, fikrini daha iyi açıklamak için paylaştığı bir çizelgenin yanında aşağıda bulunabilir.

Biz eski zamanlayıcılar, GoldmanSachs bir pazar nişine girdiğinde paranızı korumanın zamanının geldiğini öğrendik . BTC $

Goldman Sachs Kripto'ya Yeniden Girmek, Bitcoin 12 için Yerel Bir Zirveyi Gösterebilir

Koruma Süresi Paranız – Peter Brandt

Mr. Brandt, Goldman Sachs’ın muhtemelen kripto piyasalarından yeni bir kâr elde etmenin yeni bir yolunu bulduğunu ve ihtiyatlı olma zamanının geldiğini tahmin ederek açıklamasını daha da detaylandırdı.

İlgini Çekebilir  Binance ve Coinbase, Ethereum (ETH) 2.0 Staking'i Destekleyecek

Çoğu kişi, benim ima ettiğim şeyin BTC olduğunu varsaydı. tepesinde / tepesinde. Bu Tweet, Goldman’ın herhangi bir / tüm pazarlara dahil olmasının, firmanın müşterilerinden dış görünüm almak için yeni bir bakış açısı ortaya çıkardığı anlamına geldiğini belirtmeyi amaçlıyordu.

Bu Sefer Farklı

Goldman Sachs, kripto piyasalarına yeniden girme planlarını kamuoyuna açıklarken, Microstrategy CEO’su Michael Saylor, şirketin yaklaşık 15 milyon dolara 328 Bitcoin daha satın aldığını açıkladı. Saylor ayrıca, şirketin şu anda yaklaşık 2.186 Milyar $ değerinde 90.859 BTC’ye sahip olduğunu ve ortalama 24.000 $ ‘dan satın aldığını da sözlerine ekledi.

Mr. Saylor ayrıca, bankanın yeniden girişinin kurumsal benimsemeyi güçlendireceğini ve diğer bankaların Bitcoin hizmetleri sunmasının önünü açacağını belirterek Goldman Sachs haberine katıldı.

Bu nedenle ve Bay Saylor’un bu konudaki yaklaşımını kullanarak, Goldman Sachs’ın yeniden girişi Bitcoin için yükselişe geçebilir.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com