Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Eteryum

Ethereum’un Başarısı Kendi Katili Olabilir – Binance CEO

Hızlı bakış:

Binance CEO’su, Ethereum’un başarısının kendi katili olabileceğine işaret etti Ethereum’u MySpace ile karşılaştırdı ve başaramadı talep nedeniyle yükü kaldırmama ETH2.0 yıllar sonra ve bu nihai Ethereum katili olabilir CZ, Ethereum katili olmadığını söyleyerek Binance Akıllı Zinciri daha da savundu

Binance CEO’su Changpeng Zhao, gerçek Ethereum katilinin ne olabileceği konusunda fikir verdi. CZ’ye göre, Ethereum’un başarısı, Myspace’in çok popüler hale gelmesi ve yükü kaldıramaması gibi, nihai ‘ölümünün’ nedeni olabilir.

CZ’nin Ethereum hakkındaki kesin yorumları aşağıda bulunabilir.

Vitalik bir keresinde ETH katilinin ETH olduğunu söylemişti (ve bununla ilgili bir video var). İronik olarak haklı olduğuna inanıyorum. ETH ezici bir çoğunlukla başarılıdır. Ancak başarısı (diğer paralar değil) kendi katili de olabilir.

Belki de en iyi örnek sosyal medya. Friendster, MySpace oldukça popülerdi, yükü kaldıramadı, kullanıcı / talep artışına ayak uyduramadı. Gitti. İnternetin ilk günlerini hatırlayacak kadar yaşlıysanız diğer birçok örnek.

Ethereum Bize Akıllı Sözleşmeler Verdi, Ama ETH2.0’ın Gecikmesi Onun Katili Olacak

CZ devam etti Ethereum’u bize ICO’lara, DeFi’lere ve NFT’lere kapıları açan akıllı sözleşmeler verdiği için övdü. Ancak, Toplamalar gibi mevcut ölçeklendirme çözümleri kullanıcı dostu değildir. Dahası, ETH2.0 yıllar uzakta ve sonunda Ethereum katili olabilir. CZ bunu şu şekilde açıkladı.

İlgini Çekebilir  Ethereum’un Değeri Mart 2024’den Bu Yana 22,3 Kat Arttı

Ethereum, ICO’lara, DeFi’lere, NFT’lere vb. Yol açan akıllı sözleşme pazarını yarattı. Talep katlanarak artıyor, ETH’nin performansı yok. ETH 2.0 hala yıllar uzakta. Toplama kullanıcı dostu değildir (jüri hala dışarıda). Bu ETH katili.

Binance Akıllı Zincir, Ethereum Katili Değil

Sonuç olarak CZ, Binance Akıllı Zincirinin Ethereum katili olmadığını yineledi. Dahası, BSC, ‘Ethereum’un öğrenmelerinden’ oluşturuldu ve yüksek ücret sorunlarını çözmeye çalışıyor.

BSC bir ETH katili değildir. ETH’den edinilen bilgilerle oluşturulmuştur ve önemli bir sorunu, yüksek ücretleri çözmeye yardımcı olmaya çalışır. O şekilde tasarlanmamıştı ya da en azından bana böyle sunulmamıştı. (Tasarımına dahil oldum / katılmadım.)

Sadece #BSC ve #BNB yazıyorum.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com