Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Binance Coin (BNB) yorum ve grafiği! Binance Coin (BNB) nedir, nasıl alınır?

Binance Coin (BNB) Nedir?

BNB, Binance kripto para borsası online olmadan 11 gün önce, 2017’de gerçekleşen bir ilk kripto para arzı (ICO) yoluyla piyasaya sürüldü. İlk olarak, Ethereum ağında çalışan ve 200 milyon toplam arz sınırı olan bir ERC-20 tokeni olarak çıkarıldı. 100 milyon BNB, ilk kripto para arzı sırasında sunuldu. Buna karşın ERC-20 BNB coin’leri, Nisan 2019’da Binance Chain mainnet’inin piyasa sürülmesi ile 1:1’lik bir oranla BEP2 BNB coin’leri ile takaslandı ve Ethereum’dan kaldırıldı.

BNB bir ödeme yöntemi olarak kullanılabiliyor. Bir hizmet tokeni olarak Binance borsasında yapılan işlemlerin ücretini ödemek için kullanılabileceği gibi, Binance Launchpad üzerindeki token satışlarına da BNB ile katılmak mümkün oluyor. BNB ayrıca merkeziyetsiz Binance DEX borsasının da temel ekonomisini oluşturuyor.

BNB Madenciliği Mümkün mü?

Binance Blockchain, Bizans Hata Toleransı (BFT) mutabakat mekanizmasını kullanıyor. Bu nedenle BNB madenciliği, iş ispatı (PoW) ile çalışan bir kripto para gibi yapılamıyor. Onun yerine, blokları doğrulayarak ağın güvenliğini sağlayıp, kazanç elde eden doğrulayıcılar bulunuyor.

BNB Yakma İşlemi Nedir?

Binance, BNB’yi Binance Chain’e taşımadan önce, Ethereum ağı üzerinden bir akıllı kontrat yakma fonksiyonu kullanarak coin yakma eylemleri gerçekleştiriyordu. Binance’in yaktığı coin miktarları, son üç ayda borsada görülen işlem sayısına bağlıydı. Binance Chain çıktığından beri ise BNB coin yakma işlemleri Ethereum ağında gerçekleşmiyor. Artık akıllı kontrat fonksiyonu yerine, Binance Chain’de bulunan belirli bir komut kullanılıyor.

İlgini Çekebilir  En İyi 4 Altcoin Performansı: ATOM, DASH, MIOTA, BCH

BNB Nasıl Satın Alınır?

BNB’yi, Binance kripto borsasından havale veya EFT, kredi/banka kartıyla satın alabilir veya bu kripto para birimini sunan herhangi bir borsadan temin edebilirsiniz.

Analist Görüşleri

Uzman analistler BNB ve Binance blockchain ağını, DeFi’yi ve gelişmekte olan blockchain projelerine fon desteği sağlayacak bir ekosistem oluşturarak Ethereum’a karşı ciddi bir rakip olarak görüyor. Binance Smart Chain’de olası bir TVL artışı, BNB’de yükselişin fitilini ateşleyebilir. BNB’nin 220 dolar ve 200 dolarlık önemli destek seviyelerini kaybetmediği sürece yükseliş ivmesi devam edebilir.

BNB’yi Gelecekte Ne Bekliyor ?

Diğer bir taraftan Binance Coin, kripto para piyasasındaki yüksek volatilite ve öngörülemez hareketler nedeniyle birtakım risklerle karşı karşıya kalabilir. Bitcoin ve Ethereum fiyatlarındaki düşüş, yatırımcıları ve yeni girişimcileri kripto para alım satımı hakkında endişeye sürükleyebilir.

Binance borsasındaki alım satım hacimlerinde görülen azalma da BNB fiyatındaki düşüşe katkıda bulunuyor. Ek olarak, BNB ve Binance Smart Chain yakın zamanda Ethereum’un gas ücretlerindeki artıştan yararlandı. Daha düşük işlem ücreti ve ağ tıkanıklığı sorununa çözüm sunan Ethereum 2.0’ın geliştirilmesiyle Binance Coin yatırımcı gözünde cazibesini kaybedebilir.


Binance Coin Analiz

Binance Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Binance Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Binance Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Binance Coin Yorum

Binance Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Binance Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Binance Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlgini Çekebilir  Ethereum Classic (ETC) Yorum 2024 Ethereum Classic coin nedir? Ethereum Classic (ETC) Coin Analiz ve Grafik

Binance Coin Uzman Yorumları

Binance Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Binance Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Binance Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Binance Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Binance Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Binance Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Binance Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Binance Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com