Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Badger (DAO) coin nedir, neden yükseliyor? Badger (DAO) Coin yorum ve grafiği!

BADGER COİN NEDİR?

Badger merkezi olmayan otonom organizasyon (DAO), merkezi olmayan finans (DeFi) alanında teminat olarak Bitcoin (BTC) kullanımını hızlandırmak için ürünler ve altyapı oluşturmayı amaçlayan yeni bir kripto para şirketidir. Badger’ın sistemi, topluluk üyelerini işbirliği yapmaya ve tüm katılımcılara fayda sağlayacak ürünler geliştirmeye teşvik ediyor.

“Badger topluluğu üyeleri, DAO’ya yeni ürün fikirleri önerebilir, teklifi video aracılığıyla daha büyük topluluğa sunabilir ve sonunda aşamaları geçerse teklifi alabilir. Onaylandıktan sonra Badger DAO operasyon ekibi onu inşa etmek, finanse etmek ve pazarlamak için onlarla işbirliği yapacak. Tabii ki, amaç bunları öneren tek bir topluluk üyesi değil, bunun yerine birçok katılımcının en iyi ürünleri yaratmak için bir araya gelmesidir.”

Badger (DAO) ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Badger (DAO) yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Badger (DAO) forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Badger (DAO) grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Badger (DAO) fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Badger (DAO) Yorum 2024

Badger (DAO) Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Badger (DAO) yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

İlgini Çekebilir  Bitcoin'e SEC dopingi, sert yükseldi!

Ürün üreten topluluk üyeleri, Badger yatırımcıları ve DAO, üründen elde edilen karı paylaşacak.

Şu anda Badger DAO’da iki ürün bulunmaktadır. İlki, tokenize edilmiş BTC varlıklarında uzmanlaşmış bir DeFi getiri toplayıcısı olan Sett’tir. İkinci ürün, BTC fiyatına sabitlenmiş, gözetim dışı bir token olan Digg’dir:

“Bu, Bitcoin fiyatına sabitlenmiş esnek bir tedarik kripto para birimidir. Her gün arz, DIGG ve BTC’nin USD değerine göre tüm cüzdanlarda otomatik olarak ayarlanır. Digg’in fiyatı BTC’den yüksekse cüzdan bakiyeniz artar; daha düşükse, bakiyeniz azalır.”

Crypto Messiah’a göre Badger DAO, “kral düzeyinde güç” gösteriyor. CoinGecko’ya göre, kripto varlığı piyasaya sürüldükten bir gün sonra 2,88 dolardan 9,76 dolara yükseldi. Kripto para birimi yazının yazıldığı sırada ise 10.18 dolardan işlem görüyordu.

 


Badger (DAO) Analiz

Badger (DAO) Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Badger (DAO) hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Badger (DAO) grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Badger (DAO) Yorum

Badger (DAO) yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Badger (DAO) grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Badger (DAO) yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Badger (DAO) Uzman Yorumları

Badger (DAO) analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

İlgini Çekebilir  EOS Fiyatı Büyük Duyuru Öncesinde 10 Ayın En Yüksek Seviyesinde
x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Badger (DAO) Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Badger (DAO) Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Badger (DAO) Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Badger (DAO) için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Badger (DAO) için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Badger (DAO) uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Badger (DAO) durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com