Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Kraken’de Ethereum’un 700 Dolara Düşmesi ETH için Olası Bir Geleceği Öngörüyor

Kısaca:

Dünkü piyasa satışları birkaç saat içinde Ethereum’un 1.900 $ ‘dan 700 $’ a düştüğünü gördü Bu% 63’lük büyük bir düşüş Ethereum kısa süre sonra 1.800 dolarlık fiyat alanına geri döndü ve şu anda 1.400 dolardan işlem görüyor Dapps ve kullanıcılar BSC, Cardano gibi daha az maliyetli blok zincirlerine geçtikçe dip, Ethereum için olası bir geleceği vurguluyor , Zilliqa ve Tron

Dün, 22 Şubat 2021, Ethereum’un Kraken’a büyük bir darbe vurduğu gün olarak tarihe geçecek. Ethereum, kripto borsasında sadece 700 $ ‘a kadar düşmek için günü yaklaşık 1.900 $ değerinde açmıştı. Bu, aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi 30 dakikalık bir süre içinde yaşanan kayıpların çoğuyla% 63’lük büyük bir düşüştü.

Kraken'de Ethereum'un 700 Dolara Düşmesi ETH 11 için Olası Bir Geleceği Öngörüyor

Ethereum’un 700 Dolara Düşüşü ETH için Olası Bir Geleceği Öngörüyor

Kraken’den alınan yukarıdaki Ethereum grafiğini kullanarak ve biraz teknik uygulama Analiz, 700 doların Ethereum’un ilerlemesi için bir makro destek bölgesi olduğu sonucuna hızla varıyor.

Büyük düşüş aynı zamanda yatırımcılara Ethereum’un geleceğinin Bitcoin’in geleceğine çok bağlı olduğunu hatırlattı. Ethereum’un bu seviyeye düşmesi için Bitcoin 10.000 $ ‘dan fazla düşerek 47.600 $ fiyat alanına düştü ve bu nedenle kripto piyasalarında çok fazla panik satışına neden oldu.

Bu nedenle, Bitcoin daha düşük seviyelere doğru düzeltme yapmaya devam ederse, Ethereum, doğal olarak bir fiyat artışına yol açması gereken birkaç temel temel faktöre sahip olmasına rağmen kesinlikle etkilenecek.

İlgini Çekebilir  Ethereum’un Piyasa Değeri Spotify, GM, Baidu, Ferrari ve BMW'den Daha Büyük

Başlangıç ​​olarak, Ethereum, CME ETH’nin piyasaya sürülmesiyle kurumsal bir varlık olma yolunda ilerliyor. Vadeli işlemler. İkincisi, EIP-1559, ağ tıkanıklığı sırasında yüksek gaz ücretlerinin muazzam sıkıntılı noktasını çözmeye odaklanarak yakın gelecekte onaylanma şansının yüksek.

Ethereum Artık Hakimiyet Akıllı Sözleşme Platformu Olmayabilir.

Bununla birlikte, Ethereum’daki ilerleme, sadece birkaç isim vermek gerekirse, Binance Akıllı Zincir, Cardano, Tron, Zilliqa gibi daha verimli ağları engellemek için yeterli olmayabilir.

İki günler önce, popüler kripto kişiliği ve analisti Udi Wertheimer, Ethereum’un yukarıda belirtilen blok zinciri ağlarını kaybettiği konusunda aşağıdaki ifadeyle uyardı.

Bence bu, Ethereum’un en iyi akıllı sözleşme platformu olarak son döngüsü.

Dün, BSC 5 milyon ETH’ye yerleşti Ethereum’un kendisi 7 milyon ETH’ye yerleşti. Bu çok hızlı bitebilir.

Dürüst olmak gerekirse, bunun için Binance’e ait BSCscan kullanıyorum, dolayısıyla karşılaştırma yanlış olabilir. Ancak bu eğilim göz ardı edilmemelidir.

ETH dalgalanmaları en uzun süredir WBTC’nin “bitcoin’in Ethereum’a geçiş yaptığı” anlamına geldiğini savundu. Yakında çok tuzlu olacaklar!

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com